ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Vikingarna-profilen om Pernilla Wahlgren i Allsången: ”Mycket tankar”

24 maj, 2023 
Vikingarna Pernilla Wahlgren
Vikingarna har uppträtt på Allsång på Skansen flertal gånger.
Nu delar en av bandmedlemmarna med sig av sin tanke kring att Pernilla Wahlgren leder programmet denna sommar.
– Jag tror det blir..., säger Marin Lindkvist.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christer Sjögren om tuffa tiden med hustrun: ”Vi hade en kris”Brand logo
Christer Sjögren om tuffa tiden med hustrun: ”Vi hade en kris”

Christer Sjögren, 73, och hans Vikingarna är ett av Sveriges absolut populäraste dansband. Med hits som Leende guldbruna ögon och Till mitt eget blue Hawaii är Christers Sjögrens röst en röst som de flesta har hört.

Nu för tiden syns däremot inte Vikingarna allt för ofta. Martin Lindkvist, saxofonist i bandet har tidigare berättat för Hänt om varför Christer Sjögren håller sig undan. Det visade sig då att han ansåg sig som pensionär och numera endast är villig att ta ett fåtal, extra roliga spelningar.

Vikingarnas önskan – spelningen de inte hade tackat nej till

Nu berättar Martin om att han tror att hela gänget hade tackat ja om de fått frågan att uppträda på Allsång på Skansen. Det är när han ska dela med sig av ett favorit-minne från turnéerna med Vikingarna som han kommer in på Allsången.

Annons


– Det finns många, men i Norge överlag skulle jag säga. När man spelar i Norge är det en helt fantastisk respons från publiken. Men så klart också Allsång på Skansen, det var nog 2018 eller 2019, det var helt otroligt. Det finns väldigt många fina minnen.

Tror du Allsång på Skansen är en sådan spelning ni hade tackat ja till även idag?

– Det tror jag nog absolut att alla av oss skulle tycka var kul att göra igen.

Vikingarna-profilens ord om Pernilla Wahlgren i Allsång på Skansen

Tillskillnad från när Vikingarna gästade Allsången senast har vi nu en helt ny programledare. Här är saxofonistens ord om hur han tror Pernilla Wahlgren, 55, kommer prestera i rollen.

– Jag tror det blir jättebra. Hon är proffsig på alla sätt och jag tror hon kommer göra det jättebra. Jag vet att många andra har så mycket tankar och tycker och tänker om henne men jag tycker hon är skitbra och proffsig så hon kommer nog göra det jättebra verkligen.

FOTO: TT

Annons