LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Victoria Silvstedt, 49, visar upp superkroppen – det undviker hon helt

20 dec, 2023 
Victoria Silvstedt lägger mycket tid på skönhet och hälsa.
På Instagram delar hon ofta med sig av bilder på sin superkropp.
Men det är inte bara träningen som hon lägger stort fokus på utan även kosten.
Nu berättar hon hur hon håller sig i toppform!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

”Vad äter du när...": Hemma hos Victoria SilvstedtBrand logo
”Vad äter du när...": Hemma hos Victoria Silvstedt

Fotomodellen, tv-profilen och affärskvinnan Victoria Silvstedt, 49, lever ett liv i lyx och flärd i Monaco. På Instagram delar Victoria med sig av sina lyxiga resor och allt som sker i hennes framgångsrika karriär.

Victoria Silvstedt visar upp superkroppen – så håller hon sig i toppform

Något som Victoria även lägger stort fokus på är skönhet och hälsa. Ofta får följarna ta del av bilder när Victoria befinner sig på gymmet eller gör någon annan typ av träning. Och visst är hon i toppform? I en tidigare intervju med Aftonbladet har hon berättat hur hon håller hälsan i schakt.

– Jag försöker äta bra, träna och inte stressa. I min ålder är kroppen inte lika förlåtande som den en gång var.

Det undviker Victoria Silvstedt helt – beslutet för hälsan

Men det är inte bara träningen som ligger i fokus, kosten utgör även en stor del. Victoria har tidigare berättat för Netstyle om vad hon undviker helt.

Annons

– Jag undviker helt friterad mat och snabbmat eller junkfood. Dessutom äter jag inte smågodis som jag vet är så poppis i Sverige. Men däremot så äter jag pasta, pizza och mörk choklad. Jag älskar prosecco, självklart från mitt eget märke lite bubbles a day keeps the doctor away.

Träningsrutinerna fungerar som bäst när hon är hemma i Monaco.

– När jag är i New York så promenerar jag mycket och i Cannes springer jag runt i högklackade skor, så det blir min träning. Då jag är hemma i Monaco så kör jag pilates två till tre gånger i veckan, både matt-Pilates och med Reformer. Jag kompletterar det med powerwalks och vandringar vid havet eller i bergen runt om i Monaco.

FOTO: TT, INSTAGRAM

Annons