LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Victoria Silvstedt avklädd med kärleken Maurice, 61 – fångas på bild

24 nov, 2023 
Victoria Silvstedt lever ett liv i lyx och flärd i Monaco.
Men kärlekslivet håller hon oftast privat.
Nu visar hon upp semesterlyckan med sambon Maurice Dabbah.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

”Vad äter du när...": Hemma hos Victoria SilvstedtBrand logo
”Vad äter du när...": Hemma hos Victoria Silvstedt

Fotomodellen och affärskvinnan Victoria Silvstedt, 49 har många bollar i luften. Ofta får vi se henne på resande fot runt om i världen och under sin livstid har hon hunnit med mycket. Hon har varit slalomåkare och modell, Playboy bunny och Fröken Sverige, aktiehandlare och välgörare.

Victorias karriär är väl omskriven men något som det är mer tyst om är kärlekslivet. Något som Victoria sällan talar om och vill hålla utanför rampljuset. Idag lever hon tillsammans med schweiziske multimiljonären Maurice Dabbah, 61, i Monaco.

– Han är ingen offentlig person, och jag lärde mig från mitt förra äktenskap att inte blanda in media i privatlivet. Det skadar mer än något annat, har Victoria sagt i en öppenhjärtig intervju med Amelia.

Intima bilderna på Victoria Silvstedt och kärleken Maurice, 61

Paret bor tillsammans i en våning och de är ofta ute på lyxiga resor. I somras kunde vi se bilder från en kärlekssemester i Antibes. På flera bilder befann de sig på en båt, och såg ut att ha det väldigt trevligt.

Annons

Nu har paret jetsettat ner till Miami för att njuta av värmen. På flera bilder kan vi se de ta det lugnt på stranden och fånga solens strålar. Victoria bär en fin svart baddräkt och matchar med en färgglad strandkjol och såklart pricken över i:et en orange birkinväska.

Victoria Silvstedt om att skaffa barn: ”Finns ägg infrusna”

Maurice har tre barn från en tidigare relation, men Victoria själv har inga barn. Familjen är det viktigaste för henne och mår de bra så mår hon bra.

– Jag har familj omkring mig hela tiden, de är det viktigaste som finns. Mår de bra, så mår jag bra och tvärtom, har hon tidigare sagt till Amelia.

– Åh, jag har inte avskrivit den möjligheten än. Jag älskar barn, och det finns ägg infrusna, men jag vet inte om de någonsin blir kläckta… Just nu hör jag många kvinnor som inte vill sätta barn till världen på grund av klimatförändringar, krig och galna ledare. Ibland känner jag också så, samtidigt som jag vet vilken lycka i livet ett barn är, en lycka jag i så fall skulle avstå ifrån. Ja, de tankarna brottas jag med.

FOTO: Claudia Albuquerque / Bestimage/TT SplashNews.com/TT

Annons