Victoria Silvstedts nya barnbesked – berättar om glädjen: ”Älskar”

Victoria Silvstedt och Maurice Dabbah

Victoria Silvstedt lever tillsammans med sin sambo Maurice i Monaco.
Han har tre barn från en tidigare relation men Victoria har själv inga egna.
Nu kommer fotomodellen med ett nytt barnbesked!
Victoria Silvstedt om relationen till Melania Trump: "Rumskompis"
1:13

Efter reklamen: Victoria Silvstedt om relationen till Melania Trump: "Rumskompis"

(1:13)

Slå på ljud

Fotomodellen och affärskvinnan Victoria Silvstedt, 48, lever ett liv i lyx och flärd utomlands. På hennes sociala medier delar hon generöst med sig av sitt liv på resande fot. Men något hon gärna håller utanför media är privatlivet.

Hon lever tillsammans med sin sambo Maurice Dabbah i Monaco.

– Han är ingen offentlig person, och jag lärde mig från mitt förra äktenskap att inte blanda in media i privatlivet. Det skadar mer än något annat, säger Victoria i en öppenhjärtig intervju med Amelia.

Maurice har tre barn från en tidigare relation – men Victoria har inte valt att skaffa några egna, ännu.

Livet från Bollnäs till USA och senare Monaco

Som ung växte Victoria upp i Bollnäs och gillade hästar och att åka skidor. Men redan som 21-åring tog hon sig över Atlanten och flyttade till USA. Redan från att hon gick av planet i LA kände hon att det var där hon hörde hemma och levde sedan den amerikanska drömmen, som hon själv beskrev det i en tidigare intervju med Femina.

Numera är hon skriven i Monaco tillsammans med sin sambo men resandet är en enorm del av hennes liv – hon har dessutom kvar sina lägenheter i USA.

– Jag är skriven i Monaco och jobbar mycket med tv och film i Frankrike, Italien och i England. Så när jag började tjäna mycket euro, och efter min skilsmässa, hade jag ingen anledning att åka tillbaka till USA. Då blev det ett naturligt val att flytta till Monaco. Det är precis mellan Rom och Paris. Men jag har fortfarande kvar en lägenhet i New York och i Miami på Bal Harbor så jag får vara i USA tre månader om året.

Victoria Silvstedt om att skaffa barn – har ägg infrusna

Mellan åren 2000 och 2009 var Victoria gift med Chris Wragge – men kärleken tog slut och paret skiljde sig.

Nu är hon sambo med Maurice Dabbah som har tre barn från en tidigare relation. Men Victoria själv har inga barn. I intervju med Amelia berättar hon däremot att familjen är det viktigaste hon har.

– Jag har familj omkring mig hela tiden, de är det viktigaste som finns. Mår de bra, så mår jag bra och tvärtom.

Samtidigt berättar hon att hon inte avskrivit det faktum att skaffa egna barn en dag – sanningen är den att det finns nedfrusna ägg.

– Åh, jag har inte avskrivit den möjligheten än. Jag älskar barn, och det finns ägg infrusna, men jag vet inte om de någonsin blir kläckta… Just nu hör jag många kvinnor som inte vill sätta barn till världen på grund av klimatförändringar, krig och galna ledare. Ibland känner jag också så, samtidigt som jag vet vilken lycka i livet ett barn är, en lycka jag i så fall skulle avstå ifrån. Ja, de tankarna brottas jag med.

Om det blir barn i framtiden får tiden helt enkelt utvisa!

FOTO: Dave Bedrosian

FRÅN FÖRSTASIDAN