ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Victoria Silvstedt om kärleken och uppbrottet: ”Kanske var meningen ändå”

13 okt, 2023 
Victoria Silvstedt
Victoria Silvstedt kärleksliv är minst sagt hemligt.
Men under inspelningarna av Hänt:s program Vad äter du när? berättar nu stjärnan om kärlekslivet idag samt uppbrottet som påverkade karriären.
– Det kanske var meningen ändå, säger Victoria till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Victoria Silvstedts förvåning på ELLE-galan: "Känner mig som en tant"Brand logo
Victoria Silvstedts förvåning på ELLE-galan: "Känner mig som en tant"

Fotomodellen, tv-profilen och affärskvinnan Victoria Silvstedt, 49, lever ett lyxliv i Monaco. Men med jämna mellanrum besöker hon Sverige för att få tid med familjen.

Nyligen fanns hon på plats i hemlandet och under inspelningarna av Hänt:s nya program Vad äter du när? berättade hon om livet i furstendömet.

– Det är så bra restauranger så man vill inte sitta inne. Vädret är alltid bra så man vill sitta på någon terass och käka. På morgonen gör jag min hälsosamma frukost, på lunch springer jag runt och då blir det någon sallad men på kvällarna går man alltid ut på middag. Jag älskar det, det är väldigt socialt liv, säger Victoria till Hänt.

Victoria Silvstedts egna ord om kärlekslivet

Visst bor du inte ensam där i Monaco?

Annons

– Oh, det beror på… kanske med någon, men det kan jag inte säga.

– Det var ett jättebra svar!

Victorias kärleksliv är nämligen något hon håller ordentligt privat men det är sedan tidigare känt att Victoria är sambo med affärsmannen Maurice Dabbah, 61.

Victoria och Maurice
Victoria och Maurice. Foto: TT

Innan Victoria fann kärleken i Maurice hade hon ett allt mer offentligt förhållande som till och med ledde till ett äktenskap mellan åren 2000-2009. Då var hon nämligen gift med den amerikansk nyhetsankaren Chris Wragge, 53.

Victoria Silvstedts ånger över tidigare relationen – så påverkades hon

När Victoria får frågan om ifall hon ångrar något hon tackat nej till under sin karriär berättar hon om tiden med Chris som ledde till att hon tog ett visst steg i karriären.

Annons

– I början av min karriär när jag precis hade börjat göra filmer och så där. Då flyttade jag från LA precis när karriären tog fart och jag fick stora filmroller. Jag blev kär, jag var typ 23-24 år, väldigt ung. Vad är kärlek då, det är mest i stunden men ja då flyttade jag ifrån LA till Houston, Texas. Jag försökte pendla mellan men det gick inte. Jag blev nästan en tidig desperat hemmafru, säger Victoria och fortsätter:

– Man ska inte ångra men hade jag stannat i LA hade det nog blivit mer filmroller och intressanta filmroller. Men genom att jag flyttade dit för att min man då jobbade där, tack vare det eftersom jag inte trivdes alls där så började jag ta jobb i Europa för att komma ifrån. Så det var så jag började jobba mycket i Italien och skapade min karriär där. Så hade jag inte flyttat dit hade jag kanske inte gjort den biten. Det kanske var meningen ändå.

Victoria Silvstedt om vad hon ångrar i karriären: ”Lär sig av misstagen”

Det visar sig även att Victoria ångrar vissa av de saker som hon faktiskt gjort.

– Det är klart att när man är yngre så provar man på lite allting för man tänker ah jag får betalt för det så man gör det och det. Men ändå känner jag att man lär sig av misstagen. Det tillhör processen kring att växa upp så man växer av det, säger hon och fortsätter:

– Jag kommer ihåg att jag gjorde någon filmroll i LA som inte var den bästa men man lär sig. Då hade jag precis börjat som skådespelare och gjorde flera filmer, det var någon indie-film som var lite galen. Det är några sånna grejer man kanske ångrar.

Vad äter du när? Har premiär på Hänt.se söndag 15:e oktober.

FOTO: TT

Annons