TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Victoria Silvstedt nobbade Donald Trump: "Han är ganska motbjudande"

06 nov, 2015 
AvLina Tidén Sundin
Frisyren gjorde inte saken bättre. Victoria Silvstedt berättar om när hon nobbade presidentkandidaten Donald Trump i kvällens avsnitt av Skavlan.
Annons

Det var när Victoria Silvstedt, 41, blev utsedd till Årets playmate av tidningen Playboy 1997, som finansmannen och den amerikanska presidentkandidaten Donald Trump, 69, började uppvakta henne. Var hon än åkte såg han till att skicka blommor och presenter.

Foto: All Over
Victoria Silvstedt lärde känna Donald Trump genom hans nuvarande fru, modellen Melania Trump som hon bodde tillsammans med i Paris. Foto: All Over Press

– Men han var inte min grej alls. Det måste ha varit tupén, berättar Victoria Silvstedt i SVT1:s Skavlan.

Att modellen inte svarade på hans meddelanden gjorde honom snarare mer ivrig att få träffa henne. Till slut gick hon med på en lunch.

Maurice Dabbah är mannen för Victoria Silvstedt. Foto: All Over
Maurice Dabbah är mannen för Victoria Silvstedt. Foto: All Over

– Han är ganska motbjudande. Ärligt talat. Jag träffade honom en gång. Jag gick med på en lunch. Men det var allt. Det var slutet. Och det handlade bara om honom, att han var störst, bäst och vackrast. Jag, jag, jag. Och eftersom jag är från Sverige fungerar inte det, säger Victoria.

I dag är Victoria Silvstedt i stället lycklig med den schweiziske affärsmannen och multimiljonären Maurice Dabbah, 54.

Andra läser också: 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons