TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Victoria Silvstedt och Isabel Adrian gör som Gunilla Persson – ställer upp i dokusåpa

27 aug, 2015 
AvJoakim Holfve
"Realitystjärnorna på godset" gör en säsong två på TV3 – och det är med ett stjärnspäckat startfält. Victoria Silvstedt och Isabel Adrian är två av deltagarna, rapporterar Expressen.
Annons

Dokusåpan “Realitystjärnorna på godset” gjorde en stark första säsong när det visades på TV3 i våras – nu är det klart att det blir en ny säsong och startfältet är stjärnspäckat.

De mest kända profilerna är Victoria Silvstedt och “Svenska Hollywoodfruar”-profilen Isabel Adrian, skriver Expressen.

– De är helt klara för programmet, säger en uppgiftslämnare till tidningen.

victoria-silvstedt
Victoria Silvstedt och Isabel Adrian. Foto: All Over Press

Programmet var även förra säsongen stjärnspäckat med dokusåpamått mätt då bland annat Gunilla Persson, Martin Melin och Samir Badran var med och delade med sig av sina livshistorier.

Förutom Victoria Silvstedt och Isabel Adrian är även “Paradise hotel”-deltagaren Kristian Täljeblad, “FC Z”-deltagaren Tore Kullgren, “Farmen”-kändisen Qristina Ribohn och “Baren”-profilen Meral Tasbas klara för årets säsong av “Realitystjärnorna på godset”. Den sista deltagaren är enligt Expressen “Robinson”-Jan Emanuel Johansson – men han är ännu inte helt klar.

– Han är inte bekräftad än, medan de andra sex är helt klara, säger samme uppgiftslämnare till tidningen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons