Victoria Silvstedt: Mamma har slutat fråga om barnbarn

Victoria Silvstedt: Mamma har slutat fråga om barnbarn

Victoria Silvstedt, 42, skyndar långsamt: "Jag vill jättegärna ha barn, men när, hur och var vet jag inte".

Det blonda bombnedslaget från Bollnäs, modellen Victoria Silvstedt, 42, vill gärna bilda familj men vet inte när. Hon har länge parats ihop med 54-årige schweiziske multimiljonären Maurice Dabbah, kallad ”den lille mannen”. Men hon har aldrig offentligt pratat om honom som pojkvän. Nu bryter Victoria tystnaden och berättar om sin längtan efter att bli mamma.

– Jag vill absolut bli mamma, säger Victoria till tidningen Klick och lägger till:

– Alla mina kompisar undrar när jag ska ha barn. Mamma har gett upp och frågar inte längre. Men alla kan inte få barn på en gång. Och medelåldern på att bli mamma i New York är 40, så I’m right up there!

LÄS OCKSÅ: Victoria Silvstedt nobbade Donald Trump: ”Han är ganska motbjudande”

Men att skaffa barn är inte lätt när man är ute och reser hela tiden, och har hem i tre länder.

– Jag måste försöka “take it down a notch” och inte resa och flyga och flänga och jobba så mycket. Jag vill jättegärna ha barn, men när, hur och var vet jag inte, säger hon.

Även om Victoria reser mycket tycker hon att det är viktigt att ha det mysigt och ombonat hemma. Modellen beskriver hur hon är som flickvän.

– Jag är alltid redo för anything! Jag är mycket go with the flow, det är mycket humor och skratt. Jag tycker om att städa, tvätta, och åka och handla upp kylskåpet med mat. Allt ska vara bekvämt och cosy, alltid doftljus och blommor..

LÄS OCKSÅ: Victoria Silvstedt om karriärens baksida: ”Jag blev nästan våldtagen”

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN