TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Victoria Silvstedt: Mamma har slutat fråga om barnbarn

08 jan, 2017 
Anja Nilsson
Victoria Silvstedt, 42, skyndar långsamt: "Jag vill jättegärna ha barn, men när, hur och var vet jag inte".
Annons

Det blonda bombnedslaget från Bollnäs, modellen Victoria Silvstedt, 42, vill gärna bilda familj men vet inte när. Hon har länge parats ihop med 54-årige schweiziske multimiljonären Maurice Dabbah, kallad ”den lille mannen”. Men hon har aldrig offentligt pratat om honom som pojkvän. Nu bryter Victoria tystnaden och berättar om sin längtan efter att bli mamma.

– Jag vill absolut bli mamma, säger Victoria till tidningen Klick och lägger till:

– Alla mina kompisar undrar när jag ska ha barn. Mamma har gett upp och frågar inte längre. Men alla kan inte få barn på en gång. Och medelåldern på att bli mamma i New York är 40, så I’m right up there!

Men att skaffa barn är inte lätt när man är ute och reser hela tiden, och har hem i tre länder.

Annons

– Jag måste försöka “take it down a notch” och inte resa och flyga och flänga och jobba så mycket. Jag vill jättegärna ha barn, men när, hur och var vet jag inte, säger hon.

Även om Victoria reser mycket tycker hon att det är viktigt att ha det mysigt och ombonat hemma. Modellen beskriver hur hon är som flickvän.

– Jag är alltid redo för anything! Jag är mycket go with the flow, det är mycket humor och skratt. Jag tycker om att städa, tvätta, och åka och handla upp kylskåpet med mat. Allt ska vara bekvämt och cosy, alltid doftljus och blommor..

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons