Victor Hemby avslöjar: Därför lämnade jag Paradise hotel

Victor Hemby från Malmö lämnade Paradise Hotel efter kvällens parcermoni.
Det blev ett kort besök på Paradise Hotel för nykomlingen Victor Hemby. Efter att inte ha fått någon immunitet valde Victor oväntat att ställa sig bakom Erica på parcermonin – vilket ledde till att han fick lämna. För Hänt berättar han med egna ord om valet.
Annons

Victor Hemby, 24, medverkade i realityserien Love Island Sverige i höstas och fann då kärleken i Karin Weinacht, 25. Men efter inspelningarna höll det inte mellan det nyblivna paret.

Nu är Victor istället aktuell i en annan realityserie, nämligen Paradise Hotel på TV3, där den traditionella ”skolveckan” nu har lidit mot sitt slut. Det var i början av veckan som Victor Hemby checkade in på hotellet som ny deltagare och fick ett varmt mottagande av vännen Marcus ”Mcuze” Johansson, 24, som han lärde känna under inspelningarna av Love Island.

Men det blev ingen bra start för Victor inne på hotellet. Han deltog i två tävlingar där kunskap i historia respektive hemkunskap sattes på prov, men vann ingen av dem och lämnades utan en immunitet.

Annons

Ofta tenderar nyinkomna deltagare få en immunitet, men i Victors fall var det annorlunda. Susanne Nylén, presschef på TV3 förklarar varför.

Annons

”Tittarna är väl bekanta med att allt kan hända, och händer, i Paradise Hotel. Det är olika teman och utmaningar varje vecka och det är inte alltid så att en ny deltagare per automatik får en immunitet. Denna gång hade Victor möjlighet att få immunitet genom att komma först på proven, vilket han inte gjorde”, skriver Susanne Nylén till Hänt.

Emma Hellströms tvekan

Att komma in som ny deltagare utan någon makt innebar också att Victor Hemby inte hade någon given partner att ställa sig med. Redan dagen efter att han kom in på hotellet var det dags för parcermoni, och flera timmar innan var Victor säker på att han skulle vara tvungen att lämna.

– Jag vill som en brorsa att vi gör det bästa av dessa timmar och vi har haft kul alltså. Vi har gjort den här upplevelsen, den är kort, men vad fan. Det finns inget vi kan göra, säger Victor till Marcus i programmet.

Trots att det kändes hopplöst menade Victor att hans största chanser för att ändå få vara kvar skulle vara om han ställer sig bakom Emma Hellström, 25, vars partner är Haidar Juma, 27.

– Egentligen är Victor bättre att ha som partner än Haidar. Fördelen med att ha Victor som partner är ju att det visar Marcus ännu mer att han kan lita på mig och då blir vi vår lilla pakt, säger Emma.

Annons

Men trots en eventuell chans hos Emma, väljer Victor att förvånansvärt nog att ställa sig bakom Erica Lindberg, 22, där bästisen Marcus redan står.

– Nej, jag blir helt paff, jag tappar hakan. Har han snackat ryggen på mig med Erica? Han försöker smälla ut mig med, säger en chockad Marcus i programmet.

Victor: ”Nöjd med upplevelsen”

Erica väljer slutligen att behålla Marcus som partner och Victor får lämna hotellet efter endast ett dygn där inne.

– Det känns tråkigt men väntat. Tiden räckte inte till känns det som, säger Victor när det är dags att säga hejdå.

I ett meddelande till Hänt förklarar Victor Hemby sina känslor inför att inte få immunitet.

Annons

”Det blev tufft att komma in i det när man inte hade någon makt men kände ändå att jag fick två ärliga chanser på proven”, skriver Victor och förklarar även varför han inte ställde sig bakom Emma:

”Sedan var jag där inne i 24 timmar så hängde mest med Marcus eftersom vi inte hade träffats på ett tag. Så ställde mig bredvid honom för han är en av mina bästa vänner och vi ville dela det minnet tsm på det sättet”

Men samtidigt menar Victor att han inte ångrar något val eller att han skulle gjort något annorlunda om han fått chansen att göra om det.

”Är nöjd med hela upplevelsen och det räckte så”, skriver Victor till Hänt.

Paradise hotel sänds måndagar-onsdagar på Viafree, TV3 och Viaplay.

FOTO: TV3

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…