Viaplays svar om Lyckovikens slut – då kommer säsong 2

Lyckoviken, säsong 2?

FOTO: Viaplay, TT
VARNING FÖR SPOILER FÖR DIG SOM INTE SETT AVSNITT 8 AV LYCKOVIKEN.
Säsong 1 av Camilla Läckbergs serie Lyckoviken är nu slut.
Men vem var egentligen mördaren?
Nu svarar Viaplay på seriens ovissa slut!

Deckardrottningen Camilla Läckberg, 46, gav sig in i en ny bransch i höst – tv-branschen. Nya tv-serien Lyckoviken hade premiär i höstas på Viaplay och hjärnan bakom verket var ingen mindre än författaren.

I rollerna har tittarna kunnat se stora namn som bland annat Disa Östrand, Martin Stenmarck, Linda Santiago och Christopher Wollter.

Säsong 1 av serien innehöll totalt åtta avsnitt. Men var det verkligen det sista som tittarna fått se av Lyckoviken? Verkar inte som så! Nämligen stod det inte klart vem som var den eftersökte mördaren när sista avsnittet av serien var slut.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Tittarnas frågor och starka reaktioner

Efter att sista avsnittet av Lyckoviken fanns tillgängligt att streama på Viaplay dök det direkt upp frågetecken från tittarna.

”Jag fattade inte vem mördaren var?”, har en skrivit på Viaplays Facebook-sida.

”Vi fick inte veta!”, svarade en.

”Säsongsavslutning?!?! Aalltså senaste avsnittet var ju kaos. Fattade ingenting”, kommenterade en tredje person.

”Så konstigt slut”, menar en fjärde.

LÄS MER: Efter succén – allt du vill veta om säsong 2 av Lyckoviken

Viaplays svar på ovissa slutet

När Hänt når Susanne Nylén, som är presschef på NENT Group, visar det sig att det finns en förklaring till det oklara slutet.

– Lyckoviken slutar med en minst sagt spännande cliffhanger och vi förstår att tittarna kan vara både förbryllade och förväntansfulla, säger Susanne Nylén till Hänt och avslöjar:

– Vi kan dock glädja tittarna med att den andra säsongen kommer väldigt snart och vi släpper premiärdatum nästa vecka efter säsongsavslutningen på TV3.

Så, om tittarna känner att de inte fått tillräckligt med svar efter sista avsnittet av säsong 1, så kommer alltså en fortsättning – med fler svar!

– Om tittarna känner att de inte fick alla svar i denna säsong så kommer de få svaren i nästa, bland annat på vem mördaren är och vad som egentligen hände med Madeleine, säger Susanne Nylén till Hänt och avslutar med:

– Camilla Läckberg har skapat en minst lika spännande fortsättning som verkligen ger skäl för uttrycket ”Den som väntar på något gott".

Lyckoviken finns att streama på Viaplay.

LÄS OCKSÅ: Här är alla skådespelare i Viaplay-serien Lyckoviken

LÄS OCKSÅ: Martin Stenmarcks relation till Camilla Läckberg efter Lyckoviken

FOTO: Viaplay, Karin Törnblom/TT