Så gick det sen för paren i Vi eller aldrig 2022

Paren i SVT:s Vi eller aldrig.

Säsong två av Vi eller Aldrig sänds på SVT. Men hur gick det sen för paren i programmet? Gjorde någon slut? Blev det någon förlovning?
Såhär lever de idag!
Vi eller aldrig – se trailern här
0:35

Efter reklamen: Vi eller aldrig – se trailern här

(0:35)

Slå på ljud

I årets Vi eller aldrig fick tittarna hemma i sofforna följa sex stycken par som checkade in i ett hus på Malta i förhoppning att lösa sina relationsproblem. Under säsongen försöker de ta reda på om förhållandet har något framtid eller om paren ska gå skilda vägar.

Till sin hjälp har paren haft relationscoachen Philip Diaboch sexologen Louise Mazanti som med övningar och parsamtal ställer de svåra och viktiga frågorna i ett förhållande.

Så lever paren från Vi eller aldrig 2022 idag

Amanda och Franco:

Amanda och Franco valde att lämna programmet efter att Franco och coachen Philip blivit oense under ett parsamtal. Efter programmet har paret tagit till sig sånt som de lärts under programmet

– Man märker att i vissa situationer att man kan referera till saker som har hänt där eller saker som har sagts där. När man tex pratat med de andra paren eller Louise så har det såklart funnits grejer som man tar med sig, berättade Amanda för Hänt.

Idag bor paret tillsammans och tycker att förhållande är bra. Amanda och Franco har även har fått tillökning till familjen, nämligen hundvalpen Melwin.

Franco och Amanda med hunden Melwin.

FOTO: SVT

Mathilda och Albin:

Mathilda och Albin tampades med att de såg olika på vad man får säga och göra i en relation. Kort efter programmet friade Albin till Mathilda, men förlovningen höll inte länge och Albin valde att lämna förhållandet. Idag försöker de ta reda på om de har en framtid tillsammans och stänger inga dörrar för den möjligheten.

Albin och Mathilda.

FOTO: SVT

Mariama och Patrik:

I slutvalet valde Patrik att ställa den stora frågan och fria till Mariama som svarade ”ja”. Efter programmet har paret fortsatt kila stadigt och har nu börjat planer bröllopet som kommer äga rum på en strand i Gambia nästa år.

Patrik och Mariama.

FOTO: SVT

Maja och Jimmy:

Även Maja och Jimmy förlovade sig kort efter programmet. Idag är deras relation bättre och nu drömmer de om en framtid tillsammans med familj och hus.

Maja och Jimmy.

FOTO: SVT

Spike och Yoxx:

Paret hade verkligen en berg-och dalbanan under säsongens gång, men valde att fortsätta vara tillsammans. Idag bor Spike och Yoxx ihop igen efter att ha varit särbos innan programmet. För att stärka sin relation går paret på dejter och har även testat på pardans.

Yoxx och Spike.

FOTO: SVT

Julia och Angela:

Julia och Angela har efter programmet valt att flyttat isär, men är fortfarande tillsammans. Orsaken till att paren flyttat ifrån varandra är för att testa om deras relation kan bli starkare av att inte bo ihop.

Julia och Angela.

FOTO: SVT

Linnea och Mano:

Linnea och Mano kom in i programmet senare än de andra paren. Idag är de fortfarande ett par och tycker att relationen är bättre då de har lärt sig hur de ska reda ut sina konflikter. Linnea och Mano har även planer på att flytta ihop.

Mano och Linnea.

FOTO: SVT

Vi eller aldrig 2022 sänds under tio torsdagar kl 21:00 på SVT och SVT Play.

Bianca Ingrossos uppbrott med Phillipe Cohen

Se klippet här!

FOTO: Janne Danielsson/SVT

FRÅN FÖRSTASIDAN