LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Här är alla deltagare i Vi eller aldrig 2022 – listan med alla par

05 jul, 2022 
Felicia Hovryd
Deltagarna Franco och Amanda i en pool.
Vi eller aldrig 2022 är tillbaka!
I sommar kommer tv-tittarna kunna följa sex kärlekspar som sätter sina relationer på prov för att ta reda på om de har en framtid ihop eller inte.
Här är alla paren!
Annons
Vi eller aldrig – se trailern härBrand logo
Vi eller aldrig – se trailern här

SVT:s succéprogram Vi eller aldrig är tillbaka med säsong två! I sommar kommer vi kunna följa sex kärlekspar ta reda på om deras relation är något att satsa på eller inte.

För att inte distraheras av omvärlden flyttar paren in i en villa vid Medelhavet och genom olika gruppövningar ställs relationerna på sin spets.

Tillsammans med relationscoachen Philip Diaboch sexologen Louise Mazanti kommer paren ställa de svåra och viktiga frågorna i ett förhållande, det handlar om allt ifrån sex, respekt och självkänsla till egentid och ödmjukhet.

– Det här tv-programmet är unikt för här får paren en möjlighet att prata färdigt och koncentrerat jobba med sig själva, sin utveckling och sin relation – utan att vardagen tränger sig på och stör, säger Philip Diab som är ett känt ansikte från Lyxfällan.

Under säsongen kommer ceremonier hållas där paren kan bestämma om de vill fortsätta satsa på relationen eller om de ska gå skilda vägar.

Annons

Premiären för Vi eller aldrig är den 21 juli, programmet spelades in på ön Malta tidigare i år 2022 och nu avslöjas det vilka par som medverkar!

Här är alla deltagare i Vi eller aldrig 2022

Amanda och Franco, Halmstad

Redovisningskonsulten Amanda, 26, och musikern Franco, 31, har kilat stadigt i fyra år och än slår det fortfarande gnistor i förhållandet. Men paret får problem när Amanda vill prata om saker i relationen och Franco vill vara för sig själv.

Franco har en ljusrosa skjorta och Amanda har ett ljusrosa linne.
Franco och Amanda.

Mathilda och Albin, Alingsås

Annons

Mathilda, 24, jobbar som resurs på en förskola och Albin, 24, är elektriker. Paret träffades för ett år sedan på nätet och nyligen har de blivit sambor. För paret är det en berg- och dalbana i både känslor och beteenden då de ser olika på vad man får säga och göra i ett förhållande.

Albin har en mönstrad skjorta och Mathilda har en orange linne.
Albin och Mathilda.

Mariama och Patrik, Stockholm

Mariama, 32, jobbar som behandlare och Patrik, 42, som innesäljare. Deras personligheter är som natt och dag, men trots det sa det klick. Paret bråkar ofta och tvingar jobba på sitt förhållande dagligen.

Annons
Patrik har en ljuslila t-shirt och Mariama har en ljuslila topp.
Patrik och Mariama.

Maja och Jimmy, Sundsvall

Annons

Bartendrarna Maja, 23, och Jimmy, 39, har varit tillsammans i tre år och har alltid haft roligt ihop, men svartsjuka och hett temperament sätter käppar i hjulet för paret.

Jimmy har en ljusrosa t-shirt och Maja har en rosa topp och skjorta.
Maja och Jimmy.

Spike och Yoxx, Linköping

Paret Spike, 27, och Yoxx, 26, har precis flyttat isär efter fem år tillsammans och bor nu båda i Linköping. Spike kan inte handskas när Yoxx gråter och har sina känslostormar.

Yoxx har et mörkgrönt linne och Spike har en ljusgrön topp.
Yoxx och Spike.

Julia och Angela, Göteborg

Annons

Receptionisten Julia, 22, och undersköterskan Angela, 21, var gymnasievänner och blev för tre år sedan ett par. Paret tampas med kontrollbehov och starka viljor, men förhållandet är fyllt av kärlek och passion.

Angela har en svart topp och Julia har en svart långärmad tröja.
Angela och Julia.

Efter sista avsnittet i förra säsongen valde alla par att vara kvar på ön för att fortsätta sina relationer. Det slutade till och med ett frieri!

Vi eller aldrig har premiär 21 juli 2022 och sänds under tio torsdagar kl 21:00 på SVT och SVT Play.

FOTO: Janne Danielsson/SVT

Annons