Vi eller aldrig-paret lämnar efter storbråket – så är relationen idag

Vi eller aldrig
Exklusivt

Efter bråket med coachen Philip Diab i Vi eller aldrig väljer paret Amanda och Franco att lämna programmet. För Hänt berättar Amanda om hur deras relation ser ut idag.
Vi eller aldrig – se trailern här
0:35

Efter reklamen: Vi eller aldrig – se trailern här

(0:35)

Slå på ljud

I SVT:s program Vi eller aldrig får tittarna följa sex stycken kärlekspar i deras resa att försöker ta reda på om deras relationer har någon framtid eller om de helt enkelt ska gå skilda vägar.

Ett av paren i programmet är Amanda, 26, och Franco, 31, som försöker reda ut sina relationsproblem tillsammans med relationscoachen Philip Diab och sexologen Louise Mazanti.

Amanda och Franco lämnar – efter bråk med coachen Philip

Under ett parsamtal får tittarna se när Franco och coachen Philip blir oense om parets problem i relationen. Istället för att fortsätta samtalet väljer de att pausa för dagen och ta upp samtalet senare.

I det senaste avsnittet av Vi eller Aldrig berättar paret att de väljer att lämna.

– Vi har en nyhet och det är att vi kommer åka hem idag, vi känner lite att man vill passa in. Det känns mer som att kärleken och glädjen man har, i det stora, dras ned när man försöker hitta ett fel och problem hela tiden bara för att vi inte har det, det funkar bara inte, berättar Franco för de andra paren i programmet.

Trots att Franco och coachen Philip lyckats lösa deras oenighet beslutar paret sig ändå för att åka hem.

Tonys starka känslor inför sambolivet med Christy och Melissa: "Tuff utmaning"

Se klippet här!

Så är parets relationen idag – familjetillökningen

Nu har det gått en tid sedan programmet spelades in i huset på Malta. När Hänt pratar med Amanda berättar hon om hur hennes och Francos relation ser ut idag och att de nu även har fått tillökning till familjen.

– Den är jättebra, vi är fortfarande tillsammans och vi har precis skaffat en liten valp och det går bra!

Idag bor paret tillsammans. Amanda tycker att relationen har blivit bättre efter programmet och att det finns sånt som de har lärt sig och tagit med sig hem.

– Man märker att i vissa situationer att man kan referera till saker som har hänt där eller saker som har sagts där. När man tex pratat med de andra paren eller Louise så har det såklart funnits grejer som man tar med sig, berättar Amanda.

Paret har inte haft någon kontakt med coachen Philip sedan de lämnade Malta mitt under inspelningen av programmet.

– Nej ingen kontakt alls efter programmet. Det sista var det man fick se i programmet.

FOTO: SVT

FRÅN FÖRSTASIDAN