LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Agnes Wolds uppmaning till Edward Blom under pandemin: ”Isolera”

10 nov, 2023 
EDWARD BLOM
Edward Blom är gift med Gunilla och tillsammans har de barnen Melchior, Wilhelmina och Zacharias.
Men nu berättar han om rådet som han fick; att lämna familjen!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vad äter du när..: Hemma hos Edward BlomBrand logo
Vad äter du när..: Hemma hos Edward Blom

Edward Blom, 53, är en riktigt folkkär person för svenska folket och med jämna mellanrum dyker han upp i tv-rutan i olika former. Senast han sågs till var när han gästade Mauri – vad hände sen?. Då agerade han nämligen livsnjutare eftersom han är väldigt skicklig på att uppskatta lyxen i vardagen.

Men det är inte det enda han synts i den senaste veckan, han är nämligen även en av dem som medverkar i Hänts egna tv-program Vad äter du när?.

I avsnittet får Edward berätta vad han lagar till familjen när det är lite kort om tid. Svaret blev; pyttipanna gjord på rester. Enligt Edward själv är maträtten mycket uppskattad där hemma.

Edward Blom om hälsan: ”Diabetes”

Edwards familj består av hustrun Gunilla Kinn och barnen Melchior, Wilhelmina och Zacharias. Under coronapandemin levde de alla i karantän och det råder inga tvivel om att familjen trivs ihop – även under isolerade former.

Annons

Under inspelningarna av Hänts tv-serie kom Edwards hälsa på tal. Det var när han plockade fram ingredienserna till en pyttipanna som han avslöjade att potatis inte är något han äter, detta på grund av sjukdomen han lider av.

– Det är jag som är lite kinkig. Jag äter inte kolhydrater för det första av viktskäl sen har jag fått diabetes och då är det ännu viktigare att hålla strikt på att låta bli, säger han till Hänt.

Vännens uppmaning till Edward Blom: ”Bosätta mig i en stuga”

Att leva i karantän var inget direkt krav från svenska myndigheter men Edward och hans familj gjorde det ändå med tanke på att Edward var i riskgrupp.

– Jag tror inte jag hade överlevt om jag hade smittats innan vaccinering. Jag tillhör ju flera riskgrupper så det var liksom det enda att göra, säger han i programmet.

Men då ska vännen Agnes Wold ha kommit med ett förslag; nämligen att lämna familjen!

– Det eller att isolera mig själv. Agnes Wold, som är en god vän, hon föreslog att jag skulle åka ut och bosätta mig i en stuga vid havsbandet alldeles ensam. Men då var det roligare att hela familjen gick i karantän än att jag skulle sitta ensam där i ett år.

FOTO: Olle Sporrong/Expressen/TT, Robert Eklund/TT

Annons