Vännens oväntade avslöjande om Margaux Dietz privatliv

Vännens oväntade avslöjande om Margaux Dietz privatliv – orden om nya kärleken
Margaux Dietz och Jacob Liebermann gick skilda vägar i slutet av 2019.
Nu har hon börjat dejta igen, avslöjar vännen Daniel Redgert när han gästar podcasten Ursäkta.
Annons

Det har varit ett händelserikt år för Youtube-profilen Margaux Dietz, 29. I april förra året gifte hon sig med Jacob Liebermann, 34, som hon har sonen Arnold, 3, tillsammans med. Men bara ett par månader efter bröllopet avslöjade paret att de bestämt sig för att separera.

Annons

Efter uppbrottet har Jacob och Margaux fortsatt vara vänner och hållit sams för sonens skull. Men att komma överens med sitt ex är inte alltid det lättaste, vilket Margaux berättade i ett inlägg på sin blogg tidigare i år.

”Precis som alla andra har vi bråk i vågor om alltifrån uppfostran, till att byta dagar med Arnold. Det här är INTE lätt och man får verkligen påminna sig om att lösa saker för Arnolds skull och bara tänka på vad som är bäst för honom”.

Annons

Margaux och Jacob har även jobbat ihop, men även den jobbmässiga relationen har nu fått ett avslut. Jacob är inte längre anställd i Margaux bolag, och anledningen till det är att deras relation ändrats.

”Det är dags att gå vidare på jobbfronten. Fastän det har fungerat bra så känns det som att vi ska fokusera på att hålla ihop privatlivet och inte ha fler utmaningar”, har Margaux förklarat.

Vännens kryptiska avslöjande

Efter det tuffa uppbrottet är Margaux ute i singelsvängen igen. När hennes vän Daniel Redgert nyligen gästade podcasten Ursäkta, med Johanna Nordström och Edwin Törnblom, berättade han smått att hon dejtar igen.

Johanna har hört rykten om att Margaux dejtar en specifik person, och Daniel gör därför ett snabbt inhopp i podden för att svara på om ryktet stämmer eller inte.

– Nej, de är väl bara goda vänner? Jag och Margaux har inte den relationen så att vi pratar om såna här saker, svarar Daniel Redgert en aning ironiskt då.

Annons

Han är osäker på om Margaux har något ihop med personen ifråga, men avslöjar en annan detalj om Margaux kärleksliv.

– Ska jag vara helt ärlig så tror jag inte det. Däremot så vet jag en annan som hon kanske har gått på dejt med, säger han, utan att nämna något namn, och tillägger:

– Ni kan inte gissa er till det.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…