Vändningen inför Nicole och Eric Saades bröllop

Eric Saade och Nicole Falciani

Nicole Falciani och Eric Saade har pratat om sitt framtida bröllop under en lång tid. Men på grund av coronaviruset har paret plötsligt fått ändra om planerna helt.
På Instagram visar Nicole upp sin lösning på möhippan – som egentligen skulle ha ägt rum i Polen.

Det var på nyårsafton 2018 som artisten Eric Saade gick ner på knä för att fråga influencern Nicole Falciani om hon ville gifta sig med honom. Efter ett självklart ja, var bröllopsplanerna i full gång, något som följarna kunnat följa via Nicoles sociala medier.

Tidigare har Nicole avslöjat att bröllopet planeras att äga rum i Toscana i Italien, någongång under maj 2020. Men det romantiska bröllopet hotas nu att behövas ställas in. Detta efter att hela Italien är satt i karantän på grund av coronavirusets spridning. Nicole har tidigare flitigt  delat med sig om bröllopsplanerna och det är nu många följare som oroar sig för att parets bröllop inte kommer att kunna bli av. Följarnas frågor har dock fått Nicole att ryta ifrån, då hon menar att paret redan är väl medvetna om vad som kan komma att ske och det är något hon är väldigt ledsen över.

– Som att vi inte redan tänker på det här själva, vi behöver inte att folk vi inte ens känner ska hetsa och fråga, sa Nicole i en Instagram story i början av månaden.

– Det är helt orimligt att Italien skulle ha karantän i tre månader till. Jag tror inte att det finns på världskartan att det kommer att vara såhär utbrett om tre månader.  Så därför känner jag mig ganska lugn så länge, när det gäller vårt bröllop. Om Italien sitter i karantän fortfarande om tre månader så har vi väldigt mycket större problem än mitt och Erics bröllop, sa hon då. 

Möhippan fick planeras om

Nicole har även reflekterat över bröllopsplanerna i ett blogginlägg.

Med handen på hjärtat hade jag dock blivit otroligt ledsen om vårt bröllop blir inställt, men det finns tyvärr inget vi kan göra åt det. Det är som det är”, skriver hon i blogginlägget.

Nu uppdaterar hon sin Instagram med bilder från sin möhippa, som inte riktigt blev som hon tänkt sig. Nicole verkar trots de ändrade planerna ändå ha haft en rolig möhippa som hon tackar sina vänner för.

”Wow, vilken helg. Ord räcker inte till. Jag är så tacksam för mina vänner. De hade planerat en möhippa i Polen för mig men på grund av  coronaviruset så fick de ställa in det. På några dagar har de hunnit planera om och anordnat en möhippa för mig här i Stockholm. De har lagt ner så mycket tid och kraft på detta, de är så underbara. Jag älskar er för alltid”, skriver hon.

FOTO: TT