Danny Saucedos ekonomiska bröllopskrav på vännerna

13 jun, 2017 
Peppad på att gå på Danny Saucedos bröllop med Molly Sanden? Då måste du vara beredd på att hosta upp några tusenlappar. Nu avslöjar artisten planen inför den stora stunden.
Annons

Turturduvorna Danny Saucedo, 31, och Molly Sandén, 24, förlovade sig på toppen av Kilimanjaro 2016. Sedan dess har turerna kring deras kommande bröllop varit många. Först meddelade de att de skulle vigas hösten 2017, men på grund av Dannys tajta schema med pågående shower satte stopp för dem att bli äkta makar.

Det nya budet är istället 2018, och nu verkar paret ha kommit igång med bröllopsplaneringen på riktigt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag står inför mitt bröllop, jag tänker gifta mig nästa år med min Molly och det ska bli så fett, säger Danny upprymt i senaste avsnittet av podcasten “Tänka högt” som han har tillsammans med vännen Mikael Hollsten.

Men nu har Saucedo stött på nästa farthinder – nämligen gästlistan. De står nu inför det delikata problemet om vilka som ska bjudas, vilket för en offentligt och känd person är hästlängder värre än när en vanlig svensson ska sålla bland nära och kära. Åtminstone enligt Danny.

Annons

– Det är ganska knivigt i min situation. Det är fler som tycker vi känner varandra bättre än vad jag tycker vi känner varandra, säger han.

Men det kan vara så att Danny redan kommit på en lösning, som gör att vännernas vilja att vara där sätts på ekonomiskt prov. Han avslöjar att bröllopet kommer att äga rum utomlands;

– Incitamentet blir att du måste betala flygbiljett, boende och mat för tre, fyra dagar. Det här kommer gå på ett gäng lappar, säger han.

FOTO: Ibl

Annons