TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Danny om heta bilsexet med Molly: "Var imma på rutan"

17 feb, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Danny Saucedo avslöjar nu intima detaljer om sitt sexliv med Molly Sandén.
Annons

Danny Saucedo, 30, är ingen blyg viol när det kommer till att berätta om kärlekslivet med fästmön Molly Sandén, 24. I en intervju med “Powermorgon” på Power hit radio avslöjar popstjärnan nämligen allt om det konstigaste stället som han har haft sex på.

– I en bil i Florida. På en parkeringsplats, svarar Danny Saucedo.

I radioprogrammet jämför Danny det heta bilsexet med Molly med den legendariska scenen i filmen “Titanic”, där Leonardo DiCaprio, 42, och Kate Winslet, 41, har sex i en bil i båtens garage.

– Det var jättehärligt. Det var lite folk i rörelse så det var så här “oh shit, busigt”. Det var imma på rutan. Du vet, lite “Titanic”, säger Danny i “Powermorgon”.

Danny och Molly bodde tidigare tillsammans i Los Angeles i USA för att satsa på sina karriärer, men flyttade hem till Sverige efter två år. Och i intervjun med Power hit radio står det klart att det var Molly Sandén som han hade sex med, den där heta kvällen i bilen.

– Det var med någon jag älskar och är tillsammans med, säger Danny.

Foto: IBL, IMDB

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons