Fansens ilska mot Molly Sandén efter bilden: "Idiot"

Molly Sandén sågs röka på en bild på Instagram och kalleds snabbt för "dålig förebild" av upprörda fans. Nu slår artisten tillbaka mot kritiken.

I helgen befann sig Molly Sandén, 24, i Göteborg för att besöka P3 Guld-galan och passade kvällen innan på att festa loss med vännen Miriam Bryant, 25. Men på flera bilder som både Molly och Miriam själva har lagt upp på Instagram, syns Sandén med en cigarett i munnen. Något som har fått fansen och följarna att rikta skarp kritik mot artisten och kalla henne för en “dålig förebild”.

”Idioter som börjar röka…. Punkt”, skriver en följare.

”Din idiot du tycker att folk ska misshandla sitt liv och röka?! Och tänk på alla dina fina små barn som är dina fans vill du lära dom att röka också eller????”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Därför tar Molly Sandén ett break

Efter kritikstormen verkar Molly Sandén nu ha tröttnat på de hårda orden. I ett nytt inlägg på Instagram ryter artisten nämligen ifrån mot fansen och deras press på henne, och menar att hon gör som hon vill i sitt liv.

”Jag har under en lång tid känt att jag måste leva upp till ett ideal som inte är hälsosamt… Som inte är socialt kompatibelt med hur jag faktiskt är. Ja, jag röker ibland. Ja, jag blir full ibland (Eller ofta). Jag är 24 år gammal å jag lever mitt liv”, skriver hon och fortsätter:

”Jag är ung å vill skapa mina preferenser NU. Jag vill va ful. Jag vill va vacker. Jag vill va ALLT. Å det unnar jag varenda en av er också.”

https://www.instagram.com/p/BPgA8Frgc6G/?taken-by=m0llys

Molly Sandéns öppna svar har fått både ris och ros. En del fans stöttar stjärnan och menar att det är upp till henne att göra vad hon vill, medan andra fortfarande är kritiska mot hennes nikotinanvändande.

”Ok rök om du vill men dumt att lägga ut på insta när du har så många unga som ser dig som en förebild. Jag jobbar inom sjukvården och hatar allt som har med cigaretter att göra”, skriver en användare.

LÄS OCKSÅ: Molly Sandén hyllas efter sin ärliga bild

Molly Sandén kritiserades redan förra våren av sina fans, när hon publicerade en bild på Instagram där hon blåste ut rök och ett cigarettpaket syntes.

https://www.instagram.com/p/BFB_v0SwVxT/

FOTO: Instagram, Stella Pictures

FRÅN FÖRSTASIDAN