LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Hanna Ferm tar avstånd från Johan Gunterberg – upptäckten avslöjar

10 jul, 2023 
Johanna Talamo
HANNA FERM
Lotta på Liseberg–aktuella Hanna Ferm och Johan Gunterberg har varit ett par sedan 2021. Det har tidigare florerat rykten gällande parets uppbrott och nya upptäcker avslöjar att de nu tagit avstånd från varandra.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför spenderar Hanna Ferm och Johan Gunterberg inte sommaren ihopBrand logo
Därför spenderar Hanna Ferm och Johan Gunterberg inte sommaren ihop

Hanna Ferm, 22 fick sitt genombrott i Idol 2017 och därefter har karriären gått som på räls. Hon har bland annat medverkat i Melodifestivalen vid två tillfällen och förra året fick vi se henne i Allsång på Skansen. Hanna är just nu aktuell i kvällens uppsättning av Lotta på Liseberg där hon tillsammans med bland annat Björn Holmgren och Jens Hult kommer att inta stora scenen.

Andra gäster för kvällen är One More Time & Kärlekskören, Susanne Alfvengren, samt Jan Rippe & Per Fritzell. En fullspäckad allsångskväll på Liseberg med andra ord!

Ryktena kring Hanna Ferm och Johan Gunterbergs uppbrott

Hanna Ferm och Johan Gunterberg, 34 från musikgruppen Det Vet Du, hittade kärleken i varandra och blev ett par 2021. Nyligen har det florerat rykten gällande att paret ska ha gått skilda vägar, bland annat eftersom många av låtarna som Hanna släpper handlar om just hjärtesorg och uppbrott.

I en intervju med Aftonbladet har hon nyligen förklarat att texterna inte har någonting med hennes nuvarande relation med Johan att göra, utan att de skrevs innan de blivit ett par.

Annons

– Jag känner att jag har skrivit låtar om allt möjligt, men det blir oftast de som handlar om olycklig kärlek som känns bäst typ, som känns roligast att släppa, sade hon då och fortsatte.

– Så allt handlar inte om nu, nu, nu.

Hon bekräftade även då att ryktena inte stämde och att paret fortfarande var tillsammans.

– Statusen är i en relation, sade hon då till tidningen.

Ny upptäckt visar på Hanna Ferms distanstagande från Johan

Efter nya upptäckter kan relationsstatusen dock ifrågasättas. Hanna Ferm och Johan har nämligen båda avföljt varandra på Instagram och det kan därmed antas att paret tagit distans från varandra.

Om detta är ett tecken på ett uppbrott eller om det ligger någon annan förklaring bakom beslutet att avfölja varandra kan paret endast själva svara på.
Men oavsett anledning så hoppas vi att de båda är lyckliga och har möjlighet att njuta av sommaren!

Hänt har sökt Hanna Ferm och Johan Gunterberg för en kommentar.

FOTO: YOUTUBE/Karin Törnblom/Aftonbladet/TT

Annons