LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Alice Stenlöfs nya bilder med flickvännen – visar upp lyckan under resan

10 jul, 2023 
Moa Risberg
ALICE STENLÖF
Alice Stenlöf delade under våren med sig i sin podd att hon var kär.
Hon berättade då att det var första gången hon var kär i en tjej.
Nu delar Alice med sig av de senaste bilderna på flickvännen.
Annons
Alice Stenlöfs besked om kärlekslivetBrand logo
Alice Stenlöfs besked om kärlekslivet

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Influencern och kläddesignern Alice Stenlöf, 27, berättade nyligen i sin podcast, Vad Fan Hände? som hon har tillsammans med vännen Klara Elvgren, om sin nya kärlek.

Alice berättade då i podden att hon för första gången i livet blivit kär i en tjej. Till en början höll Alice den nya kärleken väldigt hemlig för sina följare och var väldigt sparsam med detaljerna om vem det var hon dejtade.

Det dröjde däremot inte länge förrän spekulationerna från fansen började och namnet Amani Smith började dyka upp som den personen som skulle vara Alice påstådda kärlek.

Delade med sig av första pussbilden

Efter ett tag bekräftade Alice att det mycket riktigt var Amani Smith som fångat hennes hjärta. Kärleken och nyförälskelsen är total, något som man tydligt kunde se på bådas Instagram-konton efter att de var på festivalen Lollapalooza i Stockholm.

Den senaste tiden har Alice blivit allt mer generös när det kommer till att uppdatera följarna med nya bilder på sin flickvän. Första gången hon visade upp bilder på den nya flickvännen var när Alice fyllde 27 och de firade födelsedagen genom att tälta.

Annons

Då delade hon med sig av en bild när paret kärleksfullt stod och höll om varandra i solnedgången. På bilden såg man inte ansiktet på flickvännen men det stoppade inte följarna från att lista ut vem hon var.

På festivalen delade Alice med sig av den första pussbilden på paret. Även Amani delade för första gången med sig av ett inlägg på henne och flickvännen. I Instagram inlägget kan man se hur de står och håller om varandra kärleksfullt framför publikhavet på festivalen.

Visar upp de nya bilderna på flickvännen

Nu har Alice och Amani gett sig ut på nya äventyr och nyligen delade Alice med sig av nya uppdateringar på paret. På den första bilden som hon lagt ut kan man se hur Alice och flickvännen tar en paus för att tanka på en bensin station när de är ute på vägarna.

ALICE STENLÖF

Alice skriver ”Roadtrip” i texten på bilden och delar med sig av att hon äter en glass medans de väntar på att köra vidare mot nästa destination.

Målet för parets resa kom att visa sig vara Göteborg, som är Alice hemstad. Det verkar med andra ord som att Alice ska visa upp var hon kommer ifrån och dela med sig av sina smultronställen till Amani.

FOTO: Instagram & Youtube

Annons