LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Marie Serneholt visar upp familjelyckan med barnen: ”Riktigt chockad”

10 jul, 2023 
Amanda Rönnell
Marie Serneholt
Marie Serneholt
Marie Serneholt har två barn tillsammans med kärleken Fredric Palmqvist.
Nyligen gjorde hela familjen en utflykt som överträffade alla förväntningar.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför lämnar Marie Serneholt familjen: "Pappan finns där”Brand logo
Därför lämnar Marie Serneholt familjen: "Pappan finns där”

Artisten och programledaren Marie Serneholt, 39, har minst sagt hunnit med mycket under sin karriär. Hon slog igenom med gruppen A-teens i slutet av nittiotalet och sedan dess har hon synts i diverse olika sammanhang. Marie har bland annat varit programledare Melodifestivalen, Helt magiskt och Bingolotto

Marie Serneholt kärlekssaga med Fredric Palmqvist – chocken under graviditeten

För ungefär fem år sedan hittade Marie kärleken i Fredric Palmqvist, 38. Fyra månader efter att de hade träffats blev Marie gravid och nio månader senare föddes tvillingarna Philip och Nicholas. Att få tvillingar var något som Marie inte väntade sig, vilket hon berättade om i podcasten Bathinas skilda möten för ett tag sedan.

– Det är mitt livs största chock. Det var inte så att jag hade en jättestor mage från början, men Fredric hade känt på sig att han trodde det var två där inne. Jag bara kände "men gud sluta, säg inte ens det", jag blev nästan irriterad för det finns inte på kartan att jag ska få tvillingar, berättade Marie i podcasten.

I dag delar Marie flitigt med sig av familjelivet med Fredric och Barnen. Hon lägger ofta upp Instagram-videos när familjen har varit iväg på äventyr, på alltifrån nöjesparker till båtutflykter.

Annons

Marie Serneholts stora familjelycka – en magisk utflykt

Nyligen gjorde Marie en utflykt tillsammans med hela familjen till temaparken Astrid Lindgrens Värld. I ett nytt Instagram-inlägg delar Marie med sig av videor och bilder från familjeäventyret, där både barn och föräldrar lyckligt utforskar Astrid Lindgrens magiska sagovärld.

WOW vilka två fantastiska dagar vi spenderat på Astrid Lindgrens värld! Jag hade aldrig varit där tidigare och det var så himla roligt att få upptäcka och uppleva allt tillsammans med barnen", skriver Marie i Instagram-inlägget.

Hon fortsätter:

”Är på riktigt chockad över hur galet snyggt, bra och välgjort allt är! Scenografin, skådespelarna, hela miljön – ALLT var otroligt Allt vi upplevde fick inte plats i filmen och det finns dessutom ännu mer att se och göra, så det får bli ett nytt besök nästa år!

I kommentarsfältet är det nu flera följare som håller med Marie om hur fantastisk temaparken är.

"Världens mysigaste ställe och så mycket kultur för barnen", kommenterar en person.

Men visst är det underbar!! Minst lika mycket för vuxna som för barn”, kommenterar en annan.

FOTO: TV4, Instagram

Annons