AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lisa Miskovskys vilda festminne med kungen: ”De vände i bilen”

10 jul, 2023 
Kungen, prinsen och Lisa
Lisa Miskovsky ska uppträda på Solliden sessions.
I en intervju med Hänt berättar hon om ett minne med kungafamiljen hon sent glömmer.
– De vände i bilen och kom tillbaka till festen då de hörde att jag spelade, säger hon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så rika är kungahuset – här avslöjas miljonbeloppetBrand logo
Så rika är kungahuset – här avslöjas miljonbeloppet

Lisa Miskovsky, 48, har en spännande sommar framför sig, en av spelningarna hon är bokad på är under kungafamiljens konserter Solliden sessions. Det är dagen efter Victoriakonserten som Lisa ska äntra scenen på Öland för att bjuda på härlig musik.

Lisa Miskovsky om privata relationen till kungafamiljen: ”Det var fint”

I en intervju med Hänt berättar hon nu om sin relation till kungafamiljen, som hon har uppträtt för ett antal gånger.

– Jag har träffat nästan alla i familjen, mest kungen och drottningen då. De är fina så det känns kul och så älskar jag slott. Jag och mina musiker brukar besöka speciella platser, när vi hinner. Det är mäktigt med historia, säger Lisa.

Hon fortsätter:

– Jag tycker att det är fint att vi mötts tidigare och delar en del gemensamma intressen som fiske och musik.

Annons

Brukar du prata fiske med kungen och drottningen?

– Bara gemensamma intressen, Kungen har varit en del i Hemavan/Tärnaby och fiskat där jag brukar spendera en del tid samt att de också var på OS evenemang där jag jobbat så vi har en del att prata om. De ville att jag skulle spela på ett stadsbesök i Riga, så då pratades vi vid lite. De vände i bilen och kom tillbaka till festen då de hörde att jag spelade några fler sånger vid minglet efter maten...stod längst fram och klappade, det var fint och kul.

Lisa Miskovsky och Martin Stenmarck delar scen – stora lyckan

Under Solliden sessions delar Lisa scen med Martin Stenmarck, 50, något som hon tidigare berättat för Hänt att hon verkligen ser fram emot. Duon har nämligen uppträtt tillsammans tidigare men på senaste inte funnit tiden för att ses, något som det blir ändring på under dagarna på Öland.

– Jag blev så glad att det var just han jag skulle dela scen med denna sommar. Helt perfekt, sa då Lisa om artistkollegan.

FOTO: TT

Annons