Uppgifter: Leonardo DiCaprio kär i Kate Winslet

Det var 20 år sedan filmen Titanic spelades in, och nu ryktas det om att Jack vill ha sin Rose. Enligt källor ska Leonardo DiCaprio ha fastnat för Kate Winslet på ett annat plan än bara det vänskapliga.

I år var det 20 års sedan den storartade filmen “Titanic” hade premiär. Filmens största stjärnor, Leonardo DiCaprio, 42, och Kate Winslet, 41, träffades för första gången under inspelningarna, och ända sedan dess har Leo och Kate haft en speciellt relation. Under sitt tal under Golden Globe 2008 tillägnade Kate en del åt Leo.

– Jag har älskat dig i 13 år. Jag älskar dig av hela mitt hjärta. Jag gör verkligen det, sa Kate då om Leo i sitt tal.

I maj tog det slut mellan Leonardo och modellen Nina Agdal, 25. Men nu ryktas detom att Leo redan har gått vidare, och det är inte vem som helst som han har fått upp ögonen för. En källa uppger nämligen att Leo har hittat tillbaka till sin filmkärlek Kate.

– Leo har haft starka känslor för Kate sedan dagen han träffade henne. Han tyckte att hon var den vackraste kvinnan han någonsin hade sett och det tycker han fortfarande, berättar en källa till Star enligt sajten Radar Online, och fortsätter:

– Under åren har han gått vidare och dejtat modell efter modell men han kände aldrig samhörighet med dem på ett intellektuellt plan som han gjorde med Kate.

Leo har själv pratat om känslorna till Kate.

– Vår kemi kom naturligt. Vi är lite äldre och lite klokare men på det stora hela är vi samma människor som vi var när vi var 21 år gamla. Vi skrattar åt samma saker. Kate låter mig aldrig ta mig själv på allvar, även om jag vill göra det, har han tidigare berättat.

Men Kate är idag lyckligt gift med Ned Rocknroll. Så vart det här ska leda återstår att se…

LÄS OCKSÅ: Modellen har gått i samma fälla som Leonardo DiCaprio

LÄS OCKSÅ: Leonardo DiCaprios heta hångelfest med 24-årig danska

Foto: IBL

SENASTE NYTT!