Leonardo DiCaprios heta hångelfest med 24-årig danska

Leonardo DiCaprio har bytt ut förra månadens modell mot Victoria's Secret-modellen Nina Agdal.

Ny månad, ny modell! Hollywoods största modelljägare Leondardo DiCaprio, 41, har åter varit ute på jakt. Den här gången kom Leo hem med ett stycke 24-årig dansk modell på 55 kilo. Hans nya kärlek heter Nina Agdal. Leo njöt med den eftertraktade Victoria’s Secret-modellen på en strand i Malibu, Kalifornien. De höll hand, kysstes, hånglade och myste tätt. När paret blev för heta svalkade de av sig i vågorna där de talade kärlekens språk.

Leonard DiCaprio i vattenbrynet.

Leo och Nina kopplades ihop redan i februari 2014. De var i Hamptons på en romantisk weekend, där de festade och åt långa middagar på lyxrestauranger. Då var hon i ett förhållande med musikern Max George, 27. I samma veva som han stoltserade med sin kärlek i en intervju och beskrev Agdal som den mest ödmjuka kvinna han mött kom de första paparazzibilderna på henne och Leonardo. Strax därefter gick paret skilda vägar.

Leonard DiCaprio har ingen problem med att bära Nina Agdal.

Även Leo gick vidare och fortsatte med sin modelljakt. Oscarsvinnaren byter ju fotomodeller oftare än vad vanliga män byter strumpor. Året därpå 2015 kopplades han bland annat ihop med skådisen Kelly Rohrbach, 26, och inte minst Rihanna, 28. Så sent som i början av sommaren 2016 rapporterade Hänt Bild att han dejtade den unga polska modellen Ela Kawalec, 19. (Instagrambilden nedan).

https://www.instagram.com/p/BFuPHPfvrYr/?taken-by=ela.kawalec

Vi skrev också att det bara var en tidsfråga innan hon byttes ut mot nästa månads modell och visst fick vi rätt. Fråga är nu. Hur längre stannar skådisen hos Nina Agdal?

Kolla in alla bilder nedan från Leos och Ninas myspys på stranden i Malibu, Kalifornien.

Leonard DiCaprio och Nina Agdal guppar lite i havet.

 

Leonard DiCaprios Nina Agdal posar lite för stjärnan.

 

Nina Agdal ropar nog: “Kom nu Leonard DiCaprio så myser vi lite på stranden”.

 

Leonard DiCaprio är inte blyg heller och kysser Nina Agdal.

 

Leonard DiCaprio och Nina Agdal diskuterar kanske hans nästa roll?

 

Leonard DiCaprio och Nina Agdal ser då ut att trivas i varandras sällskap.

Av: Caroline Ego, Charles Thulin

Foto: Stella, Bulls

SENASTE NYTT!