Modellen har gått i samma fälla som Leonardo DiCaprio

28 jun, 2017 
AvHanna Svärd
Den australienska supermodellen Miranda Kerr har lämnat ifrån sig smycken värda upp emot 15,7 miljoner svenska kronor till amerikanska justitiedepartementet. Smyckena som hon fått som gåva ska nämligen ha köpts för stulna pengar. – Hon har samarbetat med utredningen från dag ett och kommer att fortsätta att hjälpa på alla sätt hon kan, säger en talesperson till The Guardian.
Annons

Miranda Kerr, 34, ska 2014 ha fått smyckena av finansmannen Jho Low, 35, som nu utreds för inblandning i den malaysiska korruptionsskandalen med anledning av den statliga 1MDB-skandalen, skriver The Guardian. Nu misstänks Low för att ha gjort sig skyldig till att stjäla pengar för att köpa dessa smycken, som alltså getts som en gåva till Miranda Kerr.

Och modellen är inte ensam om att ha tagit emot stulna gåvor från finansmannen. Leonardo DiCaprio har också fått en dyr present i form av konst till ett värde av närmare 30 miljoner svenska kronor, varav en Picasso-målning som också uppges ha varit stulet material. Varken Miranda Kerr eller Leonardo DiCaprio, 42, misstänks dock själva för något brott.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons