LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Här är ringen som fick Miranda Kerr att säga "ja"

30 maj, 2016 
Linnéa Geijer
Miranda Kerr har förlovat sig med Snapchat grundaren Evan Spiegel, som friade med en ring för drygt 500 000 kronor.
Annons

Efter att ha dejtat i ett år har Victorias Secret-modellen Miranda Kerr, 33, förlovat sig med Snapchat-miljardären Evan Spiegel, 26.

Efter ett år tillsammans har Miranda Kerr och Evan Spiegel förlovat sig.

Paret bekräftade sin relation i juni förra året och i maj köpte de hus i exklusiva Brentwood i Los Angeles för nära 109 miljoner kronor. Nu tar de nästa steg och det är väl föga förvånande att det var i just sociala medier som modellen berättade den glada nyheten.

På Instagram har Miranda delat en bild på sin ringprydda hand, komplett med ett personligt Snapchat-filter som återger förlovningsstunden. Som bildtext skriver hon helt enkelt ”Jag sa ja!”.

Annons

Självklart har experterna redan granskat ringen som uppges vara värd närmare 503 300 kronor med en diamant på runt 2,5 karat.

– De är helt betagna av varandra. Bröllopet lär bli extravagant, i sann Evan-anda vilket Miranda säkert inte har något emot, säger en källa till US Weekly.

Att Evan är några år yngre verkar inte heller störa modellen särskilt mycket:

– Han är 25 men beter sig som 50. Han är inte ute och festar. Han går till jobbet. Han kommer hem. Vi föredrar att stanna hemma och äta middag tillsammans framför att gå ut, har hon tidigare berättat.

Annons
Att Evan Spiegel är några år yngre stör inte Miranda Kerr.

Äktenskapet blir Evans första men Mirandas andra. Mellan 2010 och 2013 var hon gift med skådespelaren Orlando Bloom, 39, med vilken hon har sonen Flynn, 5.

Miranda har tidigare berättat hur hon och Orlando har etablerat tydliga regler när det kommer till att låta nya partners träffa deras son.

– Vi måste ha känt personen i sex månader och ha en känsla av att det kommer att hålla. Evan har träffat Flynn, så saker och ting går bra. Orlando tycker att han är toppen. Vi är en modern familj vid det här laget.

Ex-maken Orlando Bloom och sonen Flynn har redan träffat och godkänt Evan Spiegel.

Foto: IBL, Stella, Instagram

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons