Uppgifter: Alicia Vikander ska gifta sig med pojkvännen

Vår svenska Hollywood-export Alicia Vikander är enligt uppgifter till the Sun, i full gång med sina egna bröllopsplaner. Det sägs nämligen att hon ska gifta sig med sin kärlek Michael Fassbender.

Skådespelerskan Alicia Vikander, 28, och skådespelande pojkvännen Michael Fassbender, 40, verkar vara redo att ta nästa steg i relationen. Enligt uppgifter till tidningen The Sun ska paret gifta sig under en hemlig ceremoni på partyön Ibiza.

Svenska stjärnan berättade nyligen om hur hon alltid velat ha barn, och beskrev då känslorna kring att en dag kanske kunna bli förälder.

– Det är både förväntningarna och vetskapen om att det kommer att bli den största erfarenheten i mitt liv. Och plötsligt, från en dag till en annan, är det verklighet, ett nytt kapitel i mitt liv, sa hon då.

Alicia Vikander verkar alltså hålla flera dörrar öppna till att ta ett nytt kliv i relationen. Men först på tur står ändå giftermålet.

Vikander och Fassbender blev ett par för tre år sedan då de spelade mot varandra i filmen “Fyren mellan haven”. Detta efter att ha tvingats bo tillsammans i fyren under fyra månader.

Alicia Vikander och Michael Fassbender.

Nu planerar Hollywood-paret alltså att föreviga sin kärlek under en hemlig ceremoni på Ibiza nästa månad. Och de som är nyfikna på att få se en glimt av vigseln, kommer förmodligen bli besvikna. För enligt en person som står nära Alicia, kommer ingenting att lämnas åt slumpen.

– Detaljerna kring festen kommer hållas helt hemliga, säger personen till The Sun och fortsätter:

– Gästerna har fått ett datum då de ska vara på plats på Ibiza, och när de anländer kommer de att eskorteras till hotellet.

Och Fassbender som verkar vara den som håller i det hela, ska inte ha sparat på krutet.

– Han satsar allt, det här kommer bli årets fest, säger källan till The Sun.

I en intervju under förra året svarade Michael Fassbender på hur kärlekshistorien med Alicia en gång började.

– Det bara hände. Det är bra att det hände. Det är vad det är, sa han då.

Läs också: Alicia Vikander öppnar upp om sin barnlängtan: ”Nytt kapitel”

Läs också: Läckbergs bröllop kraschat av Carola: ”Känner henne inte”

Foto: IBL