Alicia Vikander öppnar upp om sin barnlängtan: ”Nytt kapitel”

Alicia Vikander är mitt i sin raketkarriär och är en av de mest omtalade skådespelarna just nu. Men trots det längtar hon efter något annat. – Jag har alltid velat ha barn, berättar hon nu.

Hon fick sitt genombrott med filmen “Till allt som är vackert”, och för sin medverkan vann hon en Guldbagge i kategorin “Bästa kvinnliga huvudroll”. Efter det har karriären gått i raketfart för den svenska skådespelaren Alicia Vikander, 28. Nu är hon namnet på de flestas läppar och snart tar hon över Hollywood. Men trots sin stundande superkarriär längtar hon efter något annat.

– Jag har inte ens barn än, och det är ett under i min värld, berättar Alicia Vikander i en intervju med Female First och fortsätter:

– Jag har alltid velat ha barn. Jag har aldrig varit gravid, men jag hoppas på att få en familj en dag.

Nej, att livet förändras när man skaffar barn är Alicia inte ett dugg rädd för. Hon ser snarare fram emot att kliva in i en ny period i livet.

– Det är både förväntningarna och vetskapen om att det kommer att bli den största erfarenheten i mitt liv. Och plötsligt, från en dag till en annan, är det verklighet, ett nytt kapitel i mitt liv.

Sedan tre år tillbaka kilar Alicia stadigt med pojkvännen Michael Fassbender, 40. Även han är skådespelare, och paret träffades 2014 under inspelningen av filmen “Fyren mellan haven” som de både medverkade i. Då tvingades de bo tillsammans i en fyr i en månad, och efter det spirade kärleken runt dem.

Numera bor paret inte i en fyr, utan i en lägenhet tillsammans i London. Även fast Alicias barnlängtan är stark, och så väl även hennes kärlek till Michael, så har hon inga planer på att gifta sig. Äktenskap är inte särskilt viktigt för henne.

– Mina föräldrar skilde sig när jag var tre månader gammal och min pappa är lyckligt gift med sin fjärde fru, så äktenskap som idé har aldrig betytt så mycket, säger Alicia.

LÄS OCKSÅ: Så ser Alicia Vikander ut efter 7 månaders hårdträning

LÄS OCKSÅ: Alicia Vikander vann Fassbenders hjärta med leverpaj!

Foto: IBL

Senaste nytt