Artikeln innehåller reklamlänkar

Jenelle Evans stora sorg – hunden ihjälskjuten av maken David

Unga tv-mamman Jenelle Evans sorg – hunden ihjälskjuten av maken David

Hunden Nugget har ofta synts tillsammans med unga mamman Jenelle Evans och maken David Eason på sociala medier. Men i veckan har familjen drabbats av sorg då deras hund avlidit – efter att David skjutit ihjäl honom.

Jenelle Evans, 27, har sedan flera år tillbaka varit en välkänd tv-mamma genom att ha varit en av profilerna i två av MTV:s program om unga mammor; 16 and pregnant och Teen mom 2. Den unga mamman gifte sig med kärleken David Eason 2017, samma år förlovade sig paret och bara några veckor innan förlovningen fick paret sitt första gemensamma barn, en dotter vid namn Ensley Jolie.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Jenelle har även två söner från tidigare relationer – Jace, 9, med hennes ex Andrew och sonen Kaiser, 4, med ex-fästmannen Nathan Griffith. I tidigare säsonger av Teen Mom har man fått hänga med i Jenelles minst sagt bråkiga relationer mellan henne och ex-pojkvänner samt vårdnadsbråk om sonen, Jace, mellan Jenelle och hennes mamma Barbra.

I veckan har familjen drabbats av stor sorg efter att Jenelles hund Nugget dog, vilket den unga mamman delar med sig av på Instagram:

”Nugget… jag gråter varje dag. Jag älskar dig så mycket och jag är så ledsen. Jag finner inga ord. Du fanns vid min sida och myste med mig när du visste att jag mådde dåligt. Du hade fortfarande mycket att lära dig och mycket kvar att växa. Varje dag vaknar jag och du är inte där, när jag kommer hem är du inte där, när jag går och lägger mig…. är du inte där. Du är borta för alltid och kommer inte komma tillbaka”, skriver Jenelle till en bild på henne och Nugget.

Jenelle Eason delar med sig av sin sorg på Instagram.

Enligt People avled familjens hund efter att Jenelles make David skjutit den franska bulldoggen.

Ex-fästmannen ringde polisen

Enligt Columbus polisavdelning var det Jenelles ex-fästman Nathan som ringde polisen den 30 april och bad om att de skulle kolla så att hans son Kaiser var okej.

– Mannen som ringde ville se till att hans son var i säkerhet eftersom att hans ex-fästmös man skött en hund framför honom, berättar en kommunikatör hos polisen för People.

Polisen tittade till 4-åringen och avgjorde att han var i säkerhet. Eftersom att Nathan bara ringde för att be polisen att se till att hans son inte var i fara, fortsatte de inte utreda anklagelsen om att David hade skjutit en hund.

Anledningen till varför David sköt Nugget ska vara för att hunden bet hans två-åriga dotter i ansiktet.

Samma dag som skjutningen ska ha skett, publicerade David en video på när Nugget blev aggressiv mot dottern när hon försökte krama hunden. David delade även med sig av ett foto med Ensleys ansikte med rivmärken.

”Jag skiter i vilket djur som biter min älskling i ansiktet… oavsett om det är din eller min, en hund är en hund och jag står inte ut med sådan skit alls. Jag kommer alltid att skydda min familj, det är mitt mål i livet. Vissa människor är värda att dö och döda för och min familj betyder så mycket för mig”, skriver David i inlägget och fortsätter:

”Ni kan hata mig så mycket ni vill men det här är inte första gången som hunden bet Ensley aggressivt. Den enda person som kan bedöma om ett djur är en fara till MITT BARN är JAG”

Både Jenelle och David har flera gånger publicerat bilder tillsammans med Nugget på sina sociala medier. Senast förra månaden publicerade David en bild på honom och Nugget i bilen.

LÄS MER: Unga mammor-Linn ryter ifrån efter hatstormen: ”Sjukt”

LÄS MER: Teen mom-Leah Messer bekräftar uppbrottet från pojkvännen

FOTO: TT, Instagram

SENASTE NYTT!