Artikeln innehåller reklamlänkar

Teen mom-Leah Messer bekräftar uppbrottet från pojkvännen

Leah Messer från Teen mom

Leah Messer har varit med i Teen mom sedan hon var 17 år gammal. Nu har hon brutit upp med pojkvännen Jason Jordan som på senare tid varit ett viktigt stöd i hennes uppfostran av de tre döttrarna Ali, Aleeah och Addie.

Leah Messer, 26, är en av profilerna i MTV:s realityserie om unga mammor Teen mom 2. Redan 2009 började ett kamerateam följa den då 17-åriga Leah som var gravid med tvillingdöttrarna Ali och Aleeah, 9. Hon och deras far, ex-maken Corey Simms, 29, gick skilda vägar 2011 och Leah gifte om sig med Jeremy Calvert, 30, 2012. De fick dottern Addie, 6, tillsammans men skilde sig 2015.

Det senaste året har Leah istället varit ihop med Jason Jordan, 39. Till tidningen People säger hon att det har varit skönt att ha hans stöd då hon uppfostrat barnen, men att förhållandet nu är över:

– Vi har gjort slut och jag är okej med det. Allt händer av en orsak.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

De senaste åren har man i Teen mom 2 sett hur fint Jason Jordan interagerar med Leahs Messers tre barn. Snart kommer separationen dock även att synas i tv då yngsta dottern Addie avslöjar det framför kameran.

– Vi filmade det. Addie säger typ ”Åh herregud! Jason och mamma har gjort slut.” De andra tjejerna frågar ”Va? Vad hände?”, berättar Leah.

Hon tillägger att separationen var väldigt vänskaplig och skedde i fullt samförstånd. Redan i mitten av mars då de gick ifrån varandra skrev Leah i ett känslosamt inlägg på Instagram:

”Så tack för den här vackra resan som vi kallar livet! Min tanke för dagen… Alla kommer in i våra liv av en anledning, ibland under en årstid, andra gånger en hel livstid. Jag är tacksam för alla jag fått resa med och fortsatt lära av och växa med. När vi kan leva i nuet och uppskatta det, finns det ingen plats för att döma. Vissa saker är bara inte meningen, och det är okej”.

Leah Messers kamp med dottern

Mammalivet har inte alltid varit lätt för Leah Messer så att hon har tyckt att det varit skönt att stöttas av Jason är inte konstigt. Redan kort efter att tvillingarna föddes 2011 stod det klart att en av dem, lilla Ali, drabbats av svår muskeldystrofi.

Ali fick redan från start specialhjälp med rullstol och sjukgymnastik. Men kampen om dotterns hälsa har ändå pågått hela tiden och i somras sa Leah Messer i en inspelning som Radar Online tog del av:

– Hennes utmaningar är mer synliga nu än de varit förut. Hon blir väldigt, väldigt trött och behöver sin rullstol oftare.

Flickan blir dessutom mobbad av de andra barnen i skolan. Detta erkände Leah Messer i samma inspelning:

– Barnen gör sig lustiga över Ali i skolan inför Aleeah, ”Din syster går så här”. Aleeah blir så arg och börjar gråta. Hon har tufft att förstå vad som pågår, kräver mer uppmärksamhet och om hon inte får det blir hon dum mot Ali… Jag vet inte hur man ska uppfostra barn med speciella behov.

LÄS MERA: Teen Mom 2-Leahs oro för dotterns muskelsjukdom

LÄS MERA: Teen mom-stjärnan Alex Sekella förlovad med kärleken

FOTO: Sanford MyersINVISIONTT, Instagram

SENASTE NYTT!