Artikeln innehåller reklamlänkar

Teen Mom 2-Leahs oro för dotterns muskelsjukdom

Leah Messer från Teen Mom 2 är orolig för dottern Ali

Teen Mom 2-Leah är orolig för sin 8-åriga dotter Alis muskelsjukdom. Flickans hälsa blir sämre, och samtidigt blir hon mobbad i skolan.

Leah Messer, 26, blev en folkkär profil när hon blev en av profilerna i MTV:s realityserie om unga mammor, Teen Mom 2. Redan 2009 började kamerateam att följa då 17-åriga Leah som var gravid med tvillingdöttrarna Ali och Aleeah.

Livet som förälder har inte varit helt okomplicerat, förutom att hon och pappan Corey Simms har gått skilda vägar stod det tidigt klart att lilla Ali drabbats av en allvarlig muskeldystrofi.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Läkarna upptäckte Alis sjukdom när hon var bebis och hon har redan från start kunnat få specialhjälp med rullstol och sjukgymnastik. Men kampen om dotterns hälsa är ändå pågående för de unga föräldrarna, och nu är Leah bedrövad över dotterns utveckling. För den nu 8-åriga flickan lider allt mer av sin sjukdom.

– Hennes utmaningar är mer synliga nu än de varit förut. Hon blir väldigt, väldigt trött och behöver sin rullstol oftare, säger Leah Messer i en inspelning som Radar Online tagit del av.

Ali och hennes syster Aleeah går i skolan, och där blir hon enligt den unga tv-mamman mobbad av de andra barnen.

– Barnen gör sig lustiga över Ali i skolan inför Aleeah, “din syster går så här”. Aleeah blir så arg, slog till sin bok och började gråta. Hon har det tufft att förstå vad som pågår. Hon kräver mer uppmärksamhet också bli hon dum mot Ali, säger Leah uppgivet och erkänner att det inte är lätt:

– Jag vet inte hur man ska uppfostra ett barn med speciella behov.

LÄS OCKSÅ: Unga tv-mammans oväntade gravidbeslut – efter senaste uppbrottet

LÄS OCKSÅ: Unga tv-mammans make sparkas från serien – efter orden om barnen

FOTO: Ibl, Instagram

 

SENASTE NYTT!