Artikeln innehåller reklamlänkar

Teen mom-stjärnan Alex Sekella förlovad med kärleken

Alexandria Sekella förlovad med kärleken

Alex Sekella, från tv-serien Teen Mom, har varit ihop med Tim Peters i fyra år och längtat efter att bli hans fru. Under julen gick hennes dröm i uppfyllelse då han friade!

Alex Sekella, 25, blev känd då hon var med i först 16 and pregnant 2012 och sedan Teen Mom 3 året därpå, två populära realityserier om unga tonårsmammor som går på MTV. Dottern Arabella, 7, har hon med exet Matt McCann, som hade stora drogproblem i serierna, och som hon separerade från för sex år sedan. Istället är Alex sedan fyra år ihop med sambon Tim Peters.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Nu visar det sig att Alex har haft sin bästa jul på väldigt länge. För faktum är att Tim har frågat om hennes hand. De har förlovat sig och håller redan nu på att planera inför ett kommande bröllop.

Det var på annandagen som Alex avslöjade att de var förlovade på Instagram genom att lägga ut ett bildcollage av hur hon pussar Tim på kinden framför granen och förlovningsringen. Hon skriver:

”För några dagar sedan frågade den här fantastiska mannen om jag ville bli hans fru.”

Massvis av följare har efter det gratulerat henne i kommentarsfältet under bilden, men något exakt datum för när de kommer att gifta sig har inte Alex och inte Tim avslöjat ännu.

Tvingades nästan till adoption

Alex Sekellas tid i 16 and pregnant 2011 blev avsnitt att minnas. Alex hade nämligen en minst sagt ansträngd relation till sin egen mamma och innan förlossningen ställde Alex mamma ett ultimatum till henne. Eftersom hennes dåvarande kille, Matt McCann, Arabellas far, missbrukade krävde hon att Alex skulle adoptera bort dottern. Annars skulle varken hon eller hennes barn ha någonstans att bo. Något som slutligen utmynnade i att Alex behöll barnet och flyttade hemifrån.

Ex-pojkvännen Matt McCann har sedan seriens slut skrivit in sig på rehab för sitt drog-missbruk.

LÄS MER: Unga tv-mamman oigenkännlig efter näsoperation: ”Fruktansvärd”

LÄS MER: Unga tv-mamman gravid – med sin styvbror: “En stor chock”

FOTO: Instagram

SENASTE NYTT!