Unga mammor-Linn ryter ifrån efter hatstormen: ”Sjukt”

Linn Andersson ryter ifrån efter hatstormen efter Unga mammor.

Efter att Linn Andersson från Unga mammor mottagit flera hot från sina följare, överväger hon nu att sluta med sociala medier. ”Vad jag än gör ska jag få så himla mycket hat”, skriver hon.

Linn Andersson, 21, har tidigare varit med i programmet Unga mammorViafree med sin dotter Tindra, men blev nekad till att medverka i ytterligare en säsong.

– Det var självklart tråkigt att bli utbytt på det sättet. De hade oss som en liten back-up och det störde mig enormt, berättade hon för Expressen i mars.

 

Linn driver bloggen Tiingelinn, där hon skriver om sin vardag ihop med dottern. Men den senaste tiden har Linn mötts av en hatstorm på bloggen och i sina sociala medier, vilket har fått henne att må väldigt dåligt. Därför ryter hon nu ifrån.

“Ligger här igen.. o undrar vad jag gör för att dra åt mig all skit! Vad tusan jag än gör så är ju folk på mig. Blir drama om allt. Jag mår psykiskt dåligt. Säger inte att det är synd om mig. Förklarar bara att jag mår sjukt dåligt pga ångest och panikattacker. Vad jag än gör ska jag få så himla mycket hat”, skriver hon.

Linn Andersson berättar om hatet hon fått efter att ha kallat förskola för dagis på sin blogg, samt om hoten hon mottagit efter att ha publicerat en bild på sig själv i underkläder på Instagram.

”Jag försöker verkligen träna in förskola men när jag är stressad blir det dagis av bara farten ibland. Menar inget illa med det men visst ska lära mig att säga rätt. Men att få en hatstorm pga det kanske jag tycker är lite sjukt”.

Överväger att sluta med sociala medier

”Sedan har väl ingen missat att jag publicerade en bild i underkläder där min rumpa syns! Har gjort exakt samma förut i bikini utan en enda reaktion. Jag la upp bilden i syfte att jag tycker de är så galet fel att man som mamma inte borde, det här med att man är en dålig förebild för att ens rumpa synts på instagram jag menar really?”, skriver Linn på sin blogg.

Hon skriver även att hon blivit kallad för omogen och en dålig förebild, och att hon blivit anklagad för kroppshets efter att bilden publicerades. Nu överväger Linn att sluta med sociala medier efter att ha mottagit flera hot från sina följare.

”Jag tappar snart bort mig själv för känns som ingeting är okej längre, vad jag än gör. Blir så trött på detta att jag helt seriöst överväger att sluta med sociala medier grejen. Det tar på mitt psyke. Det känns som människor inte fattar att jag är en människa jag med”, skriver Linn Andersson.

LÄS MER:Efter avhoppet – Linn Anderssons hårda kritik mot Unga mammor

LÄS MER: Unga mammor-Linns ord om nya uppbrottet: ”Grät i en vecka”

FOTO: Johnny Wohlin/Viafree, Instagram

SENASTE NYTT!