ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Unga mammor-Natalie Eklinds sjukdomsbesked – talar ut: ”Smärta”

20 feb, 2023 
Natalie Eklind
Natalie Eklind slog igenom i serien Unga mammor för ett par år sedan.
Men nu väljer hon att tala ut om en tung händelse.
”Fyfan vilken smärta”, skriver tv-profilen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så mycket kostade Ellinor Bjurström och Jimmy Olssons lyxvilla – Se bilderna härBrand logo
Så mycket kostade Ellinor Bjurström och Jimmy Olssons lyxvilla – Se bilderna här

Natalie Eklind slog igenom i TV3:s Unga mammor för ett par år sedan. Med sina barn och man Richard Eklind lever de ett lantligt liv.

Men allt är inte en dans på rosor för tv-profilens del. Nu väljer hon att bryta tystnaden om otäcka händelsen.

Natalie Eklind akut sjuk: ”Cysta på högra äggstocken som hade spruckit”

På Instagram berättar Natalie att hon svimmade av inför en fotografering. Hon fick smärta i högra sidan av magen och tvingades åka akut till sjukhuset med ambulans.

Annons

”Idag skulle jag åkt på fotografering men när jag var klar med smink så blev allt svart och hamnande på golvet och fick sjukt ont i högra sidan av magen som stramade neråt vid höften, blödde kraftigt sedan inatt och bad gubben ringa 112, först tänkte jag missfall sedan blindtarmen.”, skriver Natalie på Instagram

Vidare beskriver Natalie att läkarna kunde konstatera att hon inte var gravid eller fått missfall. Däremot upptäcktes en cysta på högra äggstocken, den i sin tur hade spruckit och det hade kommit vätska bakom livmodern.

”Men har sänka och dåligt blodvärde och feber det gjorde dem lite nojjiga så stiger tempen eller får mer ont ska jag åka in direkt igen till akuten för då är det blindtarmen. Fyfan vilken smärta.”, skriver Natalie.

Natalie om måendet: ”Värken är kvar men inte förvärrad”

Förutom att Natalie var dålig så var även yngsta sonen Jaxon sjuk, han fick åka till akuten med pappa Richard.

Annons

Men i ett meddelande till Hänt bekräftar Natalie att både hon och sonen nu är hemma igen. Däremot är Jaxon fortsatt låg.

”Jag och Jaxon är hemma igen.Värken är kvar men inte förvärrad och Jaxon har feber öroninflammation och svullen hals och var slö efter haft feber sedan tisdags”, skriver Nathalie till Hänt.

Natalie och Julia Bergman från Unga mammor.
Natalie och Julia Bergman från Unga mammor.

FOTO: TV3

Annons