ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Unga mammor-Natalie Eklind om relationen med barnens pappa

12 jan, 2023 
Natalie Eklind i Unga Föräldrar
Natalie Eklind är känd från Unga mammor där hon var ensamstående med sina tre döttrar.
Idag bor hon tillsammans med maken Rickard och har fått ytterligare två barn.
Nu berättar hon om relationen till barnens pappa och hennes önskan om fler barn.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ellinor Bjurströms glädjebesked efter hemska upptäcktenBrand logo
Ellinor Bjurströms glädjebesked efter hemska upptäckten

Hon fick sitt första barn som 18-åring och i programmet fick tittaren följa hennes vardag som ensamstående mamma med sina tre döttrar Alicia, Ronja och Joline.

Med maken Rickard har hon två barn och deras senare tillskott Jaxon kom till världen för snart två år sedan och i höstas började han på förskolan.

Tillsammans bor den stora familjen på en gård med hästar och hundar. De tre äldsta barnen har ingen kontakt alls med sin pappa. I en intervju med Hänt berättar Natalie om relationen som är obefintlig.

– Alla barn bor hos mig. De tre stora träffar ju inte sin pappa, det har de inte gjort sedan, ja det är väl snart 6 år sedan. Han har ingen kontakt alls med dem. Så de har bott hos mig sedan dag ett, berättar Natalie för Hänt.

Annons

Stora sorgen för familjen – tvingades avliva hästarna

Familjen har fullt upp med livet på gården där de bor och de har så mycket som sju hästar och fjorton hundar. Sorgligt nog tvingades hon avliva två av hästarna i våras och nu behöver hon dessutom ta bort två av hundarna på grund av hög ålder.

– Just nu har vi 14 hundar här hemma. Men två ska vi ta bort nu inom kort på grund av ålder, så det är tråkigt. Men jag har kvar mina hundar sedan jag hade kennel för några år sedan. Man säljer ju inte sina bebisar. De blir ju som familjemedlemmar, säger Natalie.

Annons

Natalie spenderar mycket tid hemma och arbetar fortfarande med sina sociala medier. Nu är planen dessutom att börja köra lastbild vid sidan om och hon är i full gång med att plugga till lastbilskörkortet.

– Jag jobbar ju med sociala medier fortfarande. Sen är tanken att jag ska köra lite lastbil vid sidan av framöver. Jag håller på att plugga till körkortet nu. Jag har sagt åt mig själv i sex års tid att jag ska ta det men så har det kommit lite barn och sådär mellan.

Natalies stora önskan om fler barn

Natalies yngsta son Jaxon föddes mitt under pandemin och det var nära att maken Rickard inte fick följa med in på förlossningen. Men lyckligtvis fick han göra det när det väl var dags – något som var en enorm lättnad.

– Det var väldigt skönt för det var en kaosartad förlossning. Han satt fast så de fick akutklippa honom för att få ut honom. Han hade navelsträngen runt halsen. Så det är nog den jobbigaste förlossningen jag har haft av fem. Det är det man tänkt på om man skulle skaffa ett till, berättar Natalie för Hänt.

Annons

Men trots den obehagliga förlossningen vill hon ha fler barn – kanske redan i år. Det som stoppar henne lite i nuläget är hennes skada i ryggen som krånglar.

– Jag är väldigt sugen på fler barn. Men just nu känner jag att mim rygg inte pallar med riktigt en graviditet. Men ett till iallafall tänker jag, så får man se efter det, säger Natalie och fortsätter:

– När jag va yngre rullade jag höbalar fel och lyfte tungt. Så det var väl då skadan kom. Men de två senaste barnen har man känt av det i ryggen. Ryggen fixar inte graviditeten på samma sätt. Man märker av det nu efter femte barnet att det tar på kroppen.

FOTO: Nent/Youtube

Annons