LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så lever Nathalie Eklind från Unga mammor idag – väntar sitt femte barn

12 jan, 2021 
Nathalie Eklind
Foto: NENT
26-åriga Nathalie Eklind, känd från Unga mammor väntar nu sitt femte barn.
I en intervju med Hänt berättar hon om den plötsliga skillnaden mellan graviditeterna, drömmen om fler barn och kritiken efter programmet.
– Jag förstår fortfarande inte hur jag orkar gå igenom förlossningar så ofta, säger hon.
Annons
Julia Bergman avslöjar: Så träffades jag och Dennis EverbergBrand logo
Julia Bergman avslöjar: Så träffades jag och Dennis Everberg

Natalie Eklind blev som 18-åring gravid med sitt första barn. Idag är hon 26 år och väntar nu sitt femte barn. För det svenska folket blev hon ett välkänt ansikte då hon medverkade i succé-serien Unga mammor. I programmet fick tittarna ta del av Nathalies liv med hennes tre döttrar Alicia, Ronja och Joline. Inte nog med att vara ensamstående mamma fanns en hel del djur med i Nathalies vardag och hon såg ständigt ut att ha det fullt upp.

Nathalie Eklind om lättnaden efter tunga graviditeterna

När Hänt når Nathalie, ett bra tag efter de sista inspelningarna gjordes har mycket skett. Hon är fortsatt gift med kärleken Richard Eklind och paret har även fått sitt första gemensamma barn, dottern Cornelia. Men inte nog med detta väntar nu familjen nu ytterligare tillökning och tillskillnad från de fyra tidigare graviditeterna är det en pojke som bakas i hennes mage.

Annons

– Det har varit en väldigt stor skillnad från tjejerna kan man lugnt säga. Med dem mådde jag bara dåligt och var sängliggandes i princip men med denna har jag varit uppe och sprungit. Det känns verkligen att det är en annorlunda graviditet. Jag tror faktiskt att det handlar om könet, att det är skillnad när man bär på dem, säger hon och fortsätter:

– Alla graviditeter med töserna har jag varit sängliggandes från vecka 7 till 22. Sen från vecka 23 har jag varit på kontroller från var och varannan dag kan man väl säga, mycket för förverkar. Så det har varit väldigt jobbiga graviditeter.

På ett sätt kan Nathalie knappt förstå själv varför hon väljer att skaffa fler barn men samtidigt är kärleken hon får tillbaka värd allt. Nu utbildar sig Nathalie till fransstylist och hoppas på att komma igång med arbetet efter graviditeten. Däremot kan det absolut komma att bli ytterligare ett barn längre fram.

Annons

– Nu har jag fått dem väldigt tight, tightaste är ett år och två år emellan. Detta blir två och ett halvt emellan men jag kan tänka mig en till om tre år kanske, säger hon.

Möttes av hård kritik under programmedverkan av Unga mammor

När Nathalie ser tillbaka på sin medverkan i Unga mammor känner hon sig än idag glad över att familjen medverkade. Däremot fick hon motta både ris och ros.

– I början var det bra och negativa kommentarer. Det var väl just att folk fick nys om en och började kolla runt med barnens pappa, alltså tidigare barnens pappa. Människor som inte hade något liv, utan satt bakom en datorskärm och knappade massa fula ord och sånt.

– Det var en gång som de gick på barnen och så, då tyckte jag att det var jävligt dåligt. Man blir ju självklart ledsen när de håller på så men man har fått lära sig att blocka personer och ta bort kommentarer. Det gäller att gå vidare, hänger man upp sig på kommentarerna så blir man nere, så är det. Nu har det blivit väldigt mycket bättre, det var främst under första säsongen.

Sedan programmets slut har Nathalie varit frånvarande från tv, men hon har fortsatt att dela med sig av uppdateringar gällande sitt liv på sociala medier och har idag en stor följarskara.

Annons