LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Unga mammor-Natalie Eklinds visar upp gravidlyckan – efter missfallet

19 nov, 2023 
Linn Seipel
Natalie eklind visar upp gravidmagen
Natalie Eklind från tv-serien Unga mammor väntar sitt sjätte barn.
Nu visar hon upp bulan – och berättar om familjelyckan!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Danny Saucedo ska bli pappa – så mår flickvännen Anna i graviditetenBrand logo
Danny Saucedo ska bli pappa – så mår flickvännen Anna i graviditeten

Unga mammor-profilen Natalie Eklind, 28, väntar sitt sjätte barn! När Natalie först blev känd för svenska folket genom programmet var hon ensamstående mamma till tre, döttrarna Alicia, Joline och Ronja.

Nu har hon fem barn, varav två (snart tre!) är med nuvarande maken Rickard Eklind. Dessutom har paret, sist Hänt pratade med dem, också åtta hästar, elva hundar och fyra katter, som de dagligen tar hand om.

Natalie Eklind har velat ha fler barn länge

Men det är inget som hindrat dem från att vilja ha ett sjätte barn. Inte ens Natalies ryggproblem stod tillslut i vägen för hennes starka önskan.

– Jag är väldigt sugen på fler barn. Men just nu känner jag att min rygg inte riktigt pallar med en graviditet. Men ett till iallafall tänker jag, så får man se efter det, sa Natalie i början på året till Hänt. Hon fortsätter:

Annons

– När jag var yngre rullade jag höbalar fel och lyfte tungt. Så det var väl då skadan kom. Men de två senaste barnen har man känt av det i ryggen. Ryggen fixar inte graviditeten på samma sätt. Man märker av det nu efter femte barnet att det tar på kroppen.

Unga mammor-Natalies gravidlycka – efter tuffa tiden med missfallet

I ett inlägg på Instagram informerar hon sina följare om att graviditeten nu är gången strax över 40 procent. Hon offentliggjorde det sjätte barnet först för en dryg månad sedan, då det verkar som att hon ville vara riktigt säker först. Natalie och Rickard råkade nämligen tragiskt nog ut för ett missfall tidigare under året.

– Vi väntade ju ett sjätte barn nyss, jag skulle nästan vara halvtid nu och det tog väldigt hårt på mig. Men jag har sagt att jag vill ha en semester med barnen i sommar och efter det skulle jag kunna tänka mig att försöka igen då kroppen förhoppningsvis har hunnit vila upp sig, sa hon i juli till Hänt.

Natalie Eklind om könet på bebisen i magen

När Hänt kontaktade Natalie för att gratta och fråga hur hon mår idag svarade hon:

”Det känns toppen faktiskt och mår superbra än så länge”, följt av ett hjärta och en emoji med händer som ber.

Paret vet också redan könet på barnet, något de väljer att hålla lite på.

”Vi vet men vi kommer gå ut med det till alla andra den 30/11 med ett klipp”, skriver Natalie i ett meddelande till Hänt.

FOTO: Instagram/Youtube

Annons