LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Unga mammor-Natalie Eklinds nya barnbesked med maken: ”Till hösten”

24 jul, 2023 
Frida Eklöf
Natalie Eklind
Natalie Eklind slog igenom i tv-programmet Unga mammor.
Hon lever ett hektiskt liv med flertalet djur och fem barn.
Och drömmen om ett sjätte barn finns där.
Nu kan hon komma med ett nytt barnbesked.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kändisarnas bästa Barbie-minne: ”Tagit av huvudena”Brand logo
Kändisarnas bästa Barbie-minne: ”Tagit av huvudena”

Natalie Eklind slog igenom när hon var med i TV3:s Unga mammor för ett par år sedan.

Hon fick sitt första barn när hon var 18 år och i tv-serien fick tittarna följa hennes vardag som ensamstående mamma med sina tre döttrar Alicia, Ronja och Joline.

För några år sedan fann Natalie kärleken på nytt i maken Rickard som hon har två barn tillsammans med. Idag bor den stora familjen på en gård med hästar och hundar.

Unga mammor-Natalies barnbesked med maken Rickard: ”Till hösten”

Idag har Natalie och maken fem barn, åtta hästar, elva hundar och fyra katter som de dagligen tar hand om. Trots att de har händerna fulla med barn och djur varje dag hindrar det inte dem från att vilja ha ett sjätte barn.

– Vi väntade ju ett sjätte barn nyss, jag skulle nästan vara halvtid nu och det tog väldigt hårt på mig. Men jag har sagt att jag vill ha en semester med barnen i sommar och efter det skulle jag kunna tänka mig att försöka igen då kroppen förhoppningsvis har hunnit vila upp sig, säger hon till Hänt.

Annons

Men när det sjätte barnet kommer återstår att se. Natalies förhoppning är att de ska försöka till hösten, men tidigare i år drabbades hon av ett missfall som satte planerna på paus.

”Mina goda nyheter som skulle vara så kul att berätta som fanns i mitt påskägg gick till dåliga nyheter tyvärr.. vi skulle haft en liten i nov/dec..”, skrev Natalie i april på Instagram.

– Jag hade ju en cysta som sprack på mig i mars, sen blev jag gravid och fick missfall, då såg dem att jag hade en cysta till. Jag ska göra en undersökning igen för att se om den har gått bort, de var oroliga eftersom att den var så pass stor, säger Natalie till Hänt.

Unga mammor-Natalie om tuffa tiden med dottern: ”Väldigt jobbigt”

Det har varit en tuff period för familjen Eklind under hösten och våren. Natalies äldsta dotter Alicia har nämligen gått igenom en tuff separationsångest som inneburit att både Rickard och Natalie behövt vara med henne i skolan.

– Det har varit väldigt jobbigt för Alicia, vi har försökt stötta så mycket som möjligt. Mannen har varit med henne i skolan under hösten och jag har varit där under våren. Det beror mycket på att hon har det svårt med kompisar, och när hon ser dörren till skolan får hon panik. Men hemma är det inga problem, säger Natalie till Hänt.

FOTO: YOUTUBE

Annons