Unga mammor-Linn om saknaden efter uppbrottet: “Förkrossad”

Linn Andersson skriver ett långt och ärligt inlägg om dåliga måendet efter uppbrotten.
Tidigare i år berättade Unga mammor-profilen Linn Andersson att hon blivit singel. I ett inlägg på sin blogg skriver hon om det tuffa uppbrottet och livet som varannan vecka-förälder.
Annons

Linn Andersson, 21, blev ett känt ansikte bland tv-tittarna efter sin medverkan i tre säsonger av TV3:s program Unga mammor. I serien fick tittarna följa henne, sambon Marcus Malm och deras gemensamma dotter Tindra.

Annons

I ett avsnitt under säsong 4 av Unga mammor fick tittarna se när Marcus och Linn förlovade sig. Men relationen fick ett plötsligt slut i november förra året, förlovningen bröts och föräldrarna delar nu på vårdnaden av dottern.

För ett tag sedan avslöjade influencern via sin blogg att hon träffat en ny person efter uppbrottet från Marcus. Men även den relationen fick ett plötsligt slut. Bara veckor senare berättade hon att hon blivit dumpad i en video på Youtube, och i ett inlägg på sin blogg berättade hon hur relationen tog slut.

Var himla jobbigt för mig då jag var jättekär i honom och han dumpade mig med en Snapchat. Var ledsen och gjorde inte någonting annat än att gråta i ca en veckas tid i alla fall. Allt är ju värst i början. Vi både dock 2,5 timmar ifrån varandra så det kanske ändå hade tagit slut”, förklarar Linn.

Annons

Linn Anderssons ärliga ord om uppbrottet

Nu har några veckor gått sedan uppbrottet. I ett nytt, långt och ärligt blogginlägg berättar Linn att senaste uppbrottet lämnat henne förkrossad.

”Sen så tog det sjukt hårt på mig när det sket sig med den där killen förut. Har lovat att inte skriva något om han eller så. Men ja, jag blev förkrossad”, skriver Linn Andersson.

Bloggerskan berättar vidare om att hon inte alls mår bra just nu. Hon längtar väldigt mycket efter en man att dela livet med och och drömmen om att leva som en kärnfamilj känns ouppnåelig.

”Min tillvaro i livet är så himla jobbig. Jag blir ledsen och bryter ihop hela tiden, jag får extremt dåligt tålamod och stänger av hela omvärlden. En sak som att jag måste storhandla han göra min jättestressad så jag får panik typ.”, skriver Linn Andersson.

Unga mammor-profilens insikt om dottern

Den största anledningen till den tuffa perioden är att hon saknar dottern Tindra väldigt mycket. Nu när Linn och Marcus har delad vårdnad träffar hon inte dottern varje dag.

Annons

Linn Andersson erkänner att när hon skriver inlägget så gråter hon eftersom hon saknar dottern så mycket.

”Det kanske är as töntigt och jag vet att det är hur många som helst som har delad vårdnad över sina barn och inte är med dem. Men jag klarar det inte”, skriver Linn och fortsätter:

”Jag försöker göra saker så jag nästan bränner ut mig när hon inte är med mig. Umgås alltid med folk, gör massor för att typ förtränga bort allt. Men det går inte.”

Linn erkänner att hon saknar att vara tillsammans med Marcus och att vara en familj.

”Jag saknar att vara tillsammans med Marcus. Jag vet till 100% att jag aldrig kommer bli kär i han igen. Jag kommer aldrig vilja att vi blir tillsammans. Men jag saknar grejen, att vara med Tindra varje dag, att vara en familj och att inte vara ensam”, skriver Linn Andersson och tillägger:

”Det känns som jag har förlorat halva mig själv och jag vet inte hur jag ska hitta den andra halvan.”

FOTO: TV3, Youtube

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…