Unga mammor-Linn Anderssons besked med nya kärleken

Linn Andersson från TV3:s Unga mammor har funnit kärleken i nya pojkvännen Gabriel.
Efter två tuffa uppbrott har Linn Andersson funnit kärleken på nytt och nu ger hon mer detaljer kring det nya förhållandet.
Annons

Linn Andersson, 21, blev ett känt ansikte i Sverige genom sin medverkan i realityserien Unga mammor på TV3. I programmet kunde tittarna följa Linns liv som hon delade med kärleken Marcus Malm, 21, och deras dotter Tindra, 1.

Annons

Kärleken sprudlade med Linn och Marcus i serien och i ett avsnitt förlovade de sig på en romantisk spa-resa.

Men efter en tid som förlovade fick kärlekssagan ett plötsligt slut. Hösten 2018 gick Linn ut med att hon och Marcus valt att gå skilda vägar.

Den brutna förlovningen var tuff, men redan under våren gav hon besked om att kärleken återigen var på intågande i hennes liv. På sin blogg skrev hon om en ny kille som hon fått starka känslor för.

Annons

Romansen blev dock kortvarig. I en video på Youtube berättade Linn att hon blivit dumpad bara veckor efter romansbeskedet.

”Så himla kär”

Men vindarna vände för Linn, som i början av juni avslöjade att hon återigen blivit förälskad i ”en väldigt fin kille” på bloggen, men höll honom hemlig.

Nyligen avslöjade tv-profilen vem den nya killen egentligen är när hon visade upp honom på sin Instagram. På bilden ger hon sin nya kärlek en puss på kinden, medan han håller armen runt hennes midja.

Till bilden skrev Linn skrivit ett rött hjärta, men förutom det gav hon ingen mer information om vem den nya killen var. Däremot hade hon taggat honom, vilket avslöjade att han heter Gabriel.

Några dagar senare avslöjar nu Linn mer om hennes nya kärlek i ett blogginlägg med titeln ”Världens lyckligaste flickvän”.

Bekräftar pojkvännen Gabriel

Där bekräftar hon att nya pojkvännens namn och beskriver sina starka känslor för honom.

Annons

”Jag har blivit så himla kär i denna kille som heter Gabriel. Han är en otroligt fin människa som jag bara föll pladask för kan man säga! Lite kärlek vid första ögonkastet.”, skriver Linn Andersson på bloggen.

Tv-profilen berättar också om vad de gjort tillsammans den senaste tiden. Det har varit mysiga middagar, både på tu man hand och med andra och Linn ha träffat hans vänner.

”När jag va ledsen här om dagen kommer han med en blombukett till mig, igår var vi hos Emil och Frida på middag, jag har även träffat massor av hans vänner och det känns jättebra verkligen.”, skriver Linn.

FOTO: Instagram, TV3

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…