Artikeln innehåller reklamlänkar

Under inspelning av Bonde söker fru – Leonora i bråk med produktionen

Bonde söker fru 2018

Inspelningarna av TV4:s Bonde söker fru är åter igång, och nu berättar tv-bonden Leonora Vilhelmsson att hon hamnat i bråk med produktionen.

Tv-bonden Leonora Vilhelmsson, 41, var med i förra årets säsong av Bonde söker fru – i två avsnitt. Redan efter att programledaren Linda Lindorff, 46, kommit till Leonoras gård med famnen full av brev hittade Leonora kärleken i Louise Eriksson. Leonora hoppade därför av Bonde söker fru för att fortsätta sin kärlekssaga med Louise bakom kamerorna.

Leonora och Louise förlovade sig kort efter att de blivit ett par, men efter några månader valde Leonora och Louise att gå skilda vägar. Därför har Leonora nu fått en ny chans till att hitta sin stora kärlek i årets säsong av programmet.

Beslutet är fattat och jag kommer göra det allra bästa av situationen, jag har bara en chans att leva och jag tänker ta den chansen. Vad som än händer i framtiden så kommer jag växa, jag kommer lära mej och jag kommer att leva. Det är sån jag är”, skrev Leonora på sin blogg när det blev känt att hon får en revansch i programmet.

Annons:
Här är ett av sommarens mest romantiska kärleksarmband (länk till Aller media shop)

Inspelningarna av Bonde söker fru har precis satt igång, och nu avslöjar Leonora att det har uppstått konflikter bakom kamerorna. Hon har inte helt kommit överens med produktionen.

Jag hade en mycket livlig diskussion med produktionsbolaget. Jag kände att jag inte var i linje med deras tankar och det var jag tvungen att markera”, skriver hon på sin blogg och fortsätter:

Jag besitter just nu en enorm mängd av civilkurage. Vilket betyder att stå för sin meningen även när det innebär en personlig risk, förmågan att stå för sina värderingar, trots vetskapen om öppet eller latent motstånd från omgivningen. Ja jag tar hellre ett par käftsmällar i dessa lägen än låter mej kuvas eller manglas. Så jobbar jag.

Här är årets bönder i Bonde söker fru:

Magnus, 28 år, köttbonde med skogsproduktion från Älmhult

Henrik, 34 år, skogsbonde från Karlshamn

Marie, 55 år, hästbonde från Kristianstad

Susanna, 27 år, mjölkbonde från Valdermarsvik

Per, 33 år, skogsbonde från Vimmerby

Andreas, 45 år, veterinär och hästbonde från Järna

Simon, 26 år, mjölkbonde från Öland.

HETAST PÅ HÄNT TV: JASMINE GUSTAFSSON berättar om uppbrottet med ADRIAN MONTIN

LÄS OCKSÅ: Förbjuden romans i Bonde söker fru – TV4:s krismöte efter händelsen

LÄS OCKSÅ: Sno kändisarnas knep till att behålla brännan – hela sommaren

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!