ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ullared-Morgans nya ord om kärleken – nu berättar han: ”Enkelt”

26 jul, 2022 
André Färnsveden
Morgan från intervjun med Hänt.
Morgan och Ola-Conny medverkade i realityprogrammet Ullared i många år. Ola-Conny hittade nyligen kärleken och förlovade sig. Nu ger även Morgan svar på sin relationsstatus.
Annons
Morgan om kärleken: ”Någon enkel”Brand logo
Morgan om kärleken: ”Någon enkel”

I programmet Ullared fick tv-tittare följa kunder och personal i Sveriges största varuhus, Gekås. Det pågick i väldigt många år men lades på is i samband med pandemin och det är ännu inte bekräftat om det kommer att komma en ny säsong.

En av personligheterna i programmet var Morgan Karlsson, 49, som tillsammans med sin vapendragare Ola-Conny Wallgren, 58, blev väldigt uppmärksammad av det svenska folket. De hade en slags bästis-relation som gjorde succé i programmet och även gav de möjligheten att medverka i spin-off serien En stark resa med Morgan och Ola-Conny.

Ola-Conny tar avstånd från Ullared-Morgan – tvingades fejka

Men deras relation är inte så bra som den såg ut att vara på tv. I en intervju med Hänt förklarar Ola-Conny att det endast var en fasad för att förbättra programmet.

Annons

– Vi umgås inte privat vilket de ju har framställt, att vi är bästisar. Alltså vi kanske gjorde saker och ting i början av den tid som vi spelade in Ullared, men det var inte så som vi beskrev i programmen. Det var det inte, säger Ola Conny till Hänt.

Han markerar tydligt att de inte umgås på fritiden och förklarar att de lever helt olika världar.

– Det var ett spel för galleriet och... det blev ju bra ändå. Vi umgicks lite då och då, jag hjälpte honom med grejer och fixa men vi umgås INTE på fritiden, nej. Vi är olika världar, avslutar han.

Ullared-Morgans ord om kärleken

Ola-Conny förlovade sig nyligen med sin partner och Gekås-kollega Linda Persson. Morgan har berättat för Hänt att han är bekant med Ola-Connys flickvän sedan innan. På frågan om han själv skulle vilja träffa någon på jobbet förklarar Morgan att det är svårt i och med den unga åldern hos kollegorna.

Annons

– Men det som är nackdelen för mig är ju att jag nu kommer upp i femtio-årsåldern och de ungdomarna som kommer in där, de skulle jag i stort sätt kunna vara pappa till. Så det känns lite svårt att dejta någon sådär för det kommer inte så många som är i min ålder, säger Morgan till Hänt.

Han har inte heller några planer på att skaffa sig en egen familj i framtiden, men om det skulle hända vill Morgan att det ska vara enkelt.

– Nej jag vet inte, jag har inte tänkt så mycket på det. Det skulle isåfall vara någon enkel. Som kan bo med mig, leva med mig och gå ut på restauranger, resa ihop och sådär. Allmänna intressen. Gå i kyrkan med mig kanske, avslutar han.

FOTO: Lina Gustafsson/Amanda Gripenberg, Karin Törnblom/TT

Annons