ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Så lever Ullared-Daniel Stefansson idag – berättar om kärlekslivet

04 feb, 2023 
Daniel Stefansson
Många profiler i realityserien Ullared är än idag väl igenkända av svenska folket.
Men vad gör Daniel Stefansson idag?
Nu berättar han!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ullared-Morgans skeptiska ord om Ola-Connys förlovning: ”Väldigt fort”Brand logo
Ullared-Morgans skeptiska ord om Ola-Connys förlovning: ”Väldigt fort”

Daniel Stefansson, 42, är en av de profiler som gjorde ett ordentligt avtryck hos tittarna när han medverkade i realityserien Ullared. Många kanske minns honom för låten Ullared är toppen som han framförde under sin medverkan.

Men Ullared är långt ifrån det enda programmet han varit med i och att synas i tv-rutan är något som minst sagt faller Daniel i smaken. De senaste åren har han bland annat medverkat i Klippans karaokecup, Talang och Sveriges städmästare.

Men drömmen för honom har inte gått i uppfyllelse ännu – och det är att medverka Farmen. Sanningen är den att han sökt flertalet gånger men aldrig lyckats komma med.

– Farmen är drömmen att vara med i. Jag ska söka nu till sommaren. Jag har sökt vissa år innan och kommit till castingen som jag inte lyckats med. Men vi får hoppas att jag kommer med nu i sommar! Jag är uppväxt på en bondgård och kan det mesta som de gör i programmet, berättar Daniel för Hänt.

Annons

Drömmen ligger honom så varmt om hjärtat att han kollar på programmet i syfte att få bättre förutsättningar ifall han en dag skulle bli antagen.

– Jag brukar kolla och då skriver jag upp olika taktiker, för oftast är det samma grejer som de gör som kommer kommande år så det gäller att plugga på redan nu. Man vill ju gärna vinna den halva miljonen.

Det jobbar Daniel Stefansson med idag – skriver manus till en teater

Idag har han flera projekt på gång och håller sina tummar för att komma med i något mer program under årets gång.

Han jobbar som marknadschef på Klippans karaokecup där han medverkade för många år sedan och under somrarna är de ute på Sverigeturné där han roddar med bokningar och annat praktiskt.

Annons

Han är dessutom i full gång att skriva manus till en teater som kommer att gå i Ängelholm.

– Jag håller på med en teaterpjäs just nu där jag ska vara med och spela huvudrollen. Så vi håller på att skriva manus nu och ska köra den i Ängelholm.

Så ser Daniels kärleksliv ut idag – dejtade i Hemliga beundrare

2018 passade Daniel på att köra två flugor i en smäll – få tid i tv-rutan med förhoppningen att finna kärleken. Han bjöd nämligen ut Linda Bengtsson i Hemliga beundrare efter att han föll pladask för henne på en karaokebar – ett intresse som de delar.

Någon kärleksrelation mellan dem blev det däremot inte – däremot växte en fin vänskap fram efter den spektakulära dejten där Daniel tog mod till sig och framförde en låt.

– Vi blev kompisar, jag och Linda som jag dejtade i Hemliga beundrare. Jag vill fortsätta dejta, och det är rätt roligt att göra det i tv, berättar han för Hänt när han också bekräftar att han lever som singel men gärna skulle träffa någon.

Annons

Daniel Stefansson om hatet: ”Avundsjuka människor”

Han har tidigare berättat att han fått utstå en hel del hat efter sina framträdande i tv-rutan. Än idag händer det att folk kommer fram till honom och uttrycker tråkiga kommentarer om honom och hans handlingar i tv.

– Det finns människor som säger mycket hat, men det är bättre nu. Det är ju avundsjuka människor. Det är lite jobbigt om man går ut på krogen för då kan det komma fram människor som inte gillar det man gör och det kan vara lite jobbigt, berättar Daniel för Hänt.

FOTO: Viaplay

Annons