LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så gick det efter Ullared-Daniels kärleksgest i Hemliga beundrare

01 okt, 2019 
AvAgnethe Alm
Ullared-Daniel Stefansson avslöjar hur relationen med Linda Bengtsson ser ut efter dejten i Hemliga beundrare.
Ullared-profilen Daniel Stefansson dejtade karaokeälskaren Linda Bengtsson i Hemliga beundrare i höstas och överraskade med en kärleksfull sång.
Nu berättar han vad som hände efter dejten. Gick kärleksgesten hem?
Annons
Ullared profilen Daniel avslöjar: Så gick det efter kärlekgesten i Hemliga beundrareBrand logo
Ullared profilen Daniel avslöjar: Så gick det efter kärlekgesten i Hemliga beundrare

Daniel Stefansson, har aldrig hymlat om att han hoppas på en karriär inom tv. Förutom i Ullared har vi genom åren har vi sett honom i Bron, Wallander, Klippans karaokecup, Talang och Sveriges städmästare.

Men mest av allt hoppas han också på den stora kärleken, vilket fick honom att medverka i TV3:s Hemliga beundrare 2018. I programmet dejtade han Linda Bengtsson, som han länge varit intresserad av. I Hemliga beundrare berättade Daniel Stefansson att han och Linda träffades för första gången på en karaokebar – och när Linda sjöng Lynn Andersons stora hit Rose garden föll Daniel pladask.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Vid tillfället vågade han dock inte visa sina känslor, vilket resulterade i att de förblev kompisar. Men med en dejt i Hemliga beundrare hoppades Daniel att relationen skulle kunna förändras till något mer än så.

– När jag tänker på Linda känner jag kärlek, jag känner någon samhörighet, att man går hand i hand och kollar på solnedgången. Den här innersta förälskelsen finns här inne och den måste ut, sa Daniel Stefansson i Hemliga beundrare och tog sig för hjärtat.

Annons

Inför dejten var Daniel Stefansson märkbart nervös, men Linda blev glad när hon såg vem det var som var hennes hemliga beundrare. Överraskningarna slutade dock inte där. Under dejten framträdde Daniel med en egenskriven kärlekslåt till sin flirt – och kärleksgesten gjorde henne glad.

– Den låten har han ju skrivit innan, men nu var det som att den kom från hjärtat tilldelat mig. Det kändes jättefint, sa Linda i programmet.

”Kändes helt naturligt”

Det har nu gått en tid sedan Daniel och Linda dejtade i tv. I TV3:s program Hemliga beundrare – vad hände sen? berättar de om känslorna efter dejten och den kärleksfulla gesten som Daniel hade förberett.

– Dejten mellan mig och Linda, den var ju både magisk och den var… ja, lite kärleksfull och väldigt trevlig. Då var det väldigt bra. Hon är ju liksom glad och bjuder på sig själv och har ett varmt, gott hjärta av guld, säger Daniel Stefansson i programmet.

Annons

Även Linda Bengtsson uppskattade dejten, berättar hon:

– Vi hade jättetrevligt. Allt vi pratade om… Man kände inte av någonting runt omkring, utan just då så var det bara vi och därför kändes det helt naturligt, säger Linda.

I slutet av dejten bjöd Daniel ut Linda på en dejt på restaurang – och nu avslöjar Linda var dejten bar av.

– Daniel och jag är ganska enkla personer så vår middagsdejt på kvällen var på McDonalds, säger hon och skrattar.

Hur relationen är idag berättar Daniel Stefansson och Linda Bengtsson mer om i kvällens avsnitt av Hemliga beundrare – vad hände sen?

Hemliga beundrare – vad hände sen? släpps tisdag 1 oktober på Viafree.

FOTO: TV3

Annons