LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Ullared-Morgan om Boris Lennerhovs avhopp – första orden om Patrik Levin

07 jul, 2023 
Frida Eklöf
Morgan Karlsson
I slutet av maj kom beskedet att Bors Lennerhov lämnar Gekås Ullared efter 23 år på varuhuset.
Nu berättar Morgan Karlsson för första gången om ersättaren.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ola-Conny Wallgren om bonusen i Ullared – det gör han för pengarnaBrand logo
Ola-Conny Wallgren om bonusen i Ullared – det gör han för pengarna

Det var under 2009 som den första säsongen av realityserien Ullared hade premiär i tv-rutan. Genom tv-programmet har vi fått följa varuhuset Gekås Ullared och deras framgångssaga.

I samband med att Ullared sändes på bästa sändningstid har några av varuhusets profiler blivit välbekanta ansikten för det svenska folket. Två att dem är inga mindre än Morgan Karlsson, 50, och Ola-Conny Wallgren, 59, som har kommit att bli några riktiga superkändisar.

Ullared-profilen Boris Lennerhovs avhopp från varuhuset

En annan profil som vi fått följa nära i Ullared är varuhusets tidigare vd Boris Lennerhov, 67. Det var för två år sedan som Boris valde att lämna tjänsten som vd och istället klev han ner som styrelseledamot inom Gekås Ullared.

Annons

– Det var helt enkelt så att nu tyckte jag att det får räcka efter 23 år. Jag hade en deal att jag lovade att vara kvar och stötta min efterträdare, vara lite mentor och bollplank så att det skulle bli så bra som möjligt. Det tycker jag att jag har fullföljt nu, det har gått bra och det funkar bra, så det var tid för det, säger Boris i en intervju med Hänt.

Det som väntar Boris framöver är tid med sina barn och barnbarn, något som han tidigare inte haft lika mycket tid åt. Han ska även spendera stor del av sin tid på Mallorca där han har en lägenhet.

Ullared-Morgan om Boris Lennerhovs avhopp – okända stöttningen från ersättaren

När Boris klev av som vd 2021 ersattes han av Gekås nuvarande vd Patrik Levin. Men vad tycker egentligen Ullaredsveteranen Morgan om Boris avhopp och om Patrik som den nya ersättaren?

Annons

– Som jag förstod det när jag pratade med Boris själv så tror jag att han tror att Patrik har fötterna på jorden och har Gekås under kontroll och det var därför han släppte, säger Morgan till Hänt.

Ullared-Morgan berättar även att han har väldigt stort förtroende för Patrik då han fanns där för honom när han bröt nyckelbenet tidigare i år.

– Det handlade om att bolaget är i så pass bra kontroll och Boris ville släppa det. Jag har väldigt bra förtroende för Patrik och det fungerar väldigt bra.

FOTO: ANDERS DEROS/AFTONBLADET, YOUTUBE

Annons