ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sanningen om Ullared-Boris avhopp – okända detaljen bakom kulisserna

23 maj, 2023 
Gekås och Boris Ullared
Boris Lennerhov lämnar Gekås i Ullared efter 23 års tid.
I en intervju med Hänt berättar han nu sanningen bakom beslutet och den okända dealen som funnits.
– Det tycker jag att jag har fullföljt nu, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ullared-Morgan om den stora familjelyckan: ”Allihopa har barn”Brand logo
Ullared-Morgan om den stora familjelyckan: ”Allihopa har barn”

I hela 23 års tid har Boris Lennerhov, 67, arbetat för shoppingvaruhuset Gekås i Ullared. Men nyligen kom beskedet att han lämnar uppdraget efter alla dessa år.

Därför lämnar Boris Lennerhov Gekås i Ullared – okända delen

I en intervju med Hänt berättar nu Boris om beslutet kring att hoppa av uppdraget som styrelseledamot för Gekås Ullared. Tidigare var Boris vd men 2021 valde han att kliva av den rollen och då istället vara styrelseledamot. Vid tidpunkten tog Patrik Levin över som vd.

– Det var helt enkelt så att nu tyckte jag att det får räcka efter 23 år. Jag hade en deal att jag lovade att vara kvar och stötta min efterträdare, vara lite mentor och bollplank så att det skulle bli så bra som möjligt. Det tycker jag att jag har fullföljt nu, det har gått bra och det funkar bra, så det var tid för det, säger Boris i en intervju med Hänt.

Annons

Hur var reaktionerna över ditt beslut?

– Det är klart att många blev förvånade, de är så vana att jag är där men i stort så respekterar de ju det.

Efter alla dessa år har varuhuset en stor plats i Boris hjärta och det råder inga tvivel kring att han kommer sakna sitt tidigare arbete.

– Det jag kommer sakna är alla människor men redan när jag slutade som vd blev det väldigt annorlunda. Plötsligt är man inte ute bland alla utan var mer i styrelsesammanhang och ville inte lägga sig i detaljer för då hade jag ju lämnat vd-posten. Men har man hängt med i 23 år så är det klart att man kommer sakna det.

Det ska Boris göra efter avhoppet – berättar själv om beslutet

Så vad ska nu Boris hitta på med all tid som han får över? Jo, att fylla sitt schema är inget han tror kommer bli speciellt svårgjort.

Annons

– Det är dags att prioritera mitt eget liv, min hälsa, barn och barnbarn. Allt annat som man vill göra också. Jag har fortfarande engagemang för ett annat bolag där jag är med så det blir inte helt sysslolöst. Men jag ska vara mer på Mallorca, vi har haft en lägenhet där länge men det har knappt blivit av så nu är det dags, säger Boris och fortsätter:

– Sen har jag barn och fem barnbarn så det är rätt trevligt att också umgås med. De är också med oss på Mallorca mellan varven så det blir inga problem med att få tiden att gå.

FOTO: TT

Annons