LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ullared-Morgan bortrest med kvinnligt sällskap – pekas ut som hans flickvän

01 mar, 2024 
Angelica Hedlund
Maria Broberg
morgan ullared
Morgan Karlsson från tv-programmet Ullared var på resa i Gran Canaria tidigare i år.
I en ny intervju med Hänt berättar profilen om en kryssning som han nyss varit på och om händelsen som förvånade honom.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Morgans relation till Ola-Conny – hyllningen efter inspelningarnaBrand logo
Morgans relation till Ola-Conny – hyllningen efter inspelningarna

Morgan Karlsson, 51, känd som en av profilerna från tv-programmet Ullared. Där han ofta kopplas ihop med kollegan och vännen Ola-Conny Wallgren, 60.

Tidigare i år berättade Morgan om en resa han skulle göra till Gran Canaria med sin syster. Nu berättar han för Hänt om responsen han fick efter den resan och om en händelse med ett fan som förvånade honom.

Ullared-Morgan om händelsen som chockade honom: ’’Ville inte snacka med mig’’

När Hänt intervjuar Morgan på nytt avslöjar han att han precis är hemkommen från en kryssning med sin syster.

– Jag var uppe i helgen nu på en Cinderella-kryssning, och åkte mellan Stockholm och Mariehamn. Man är ju väldigt påpassad hela tiden, så det är roligt.

Att vara ett känt ansikte hos det svenska folket kan anses vara jobbigt i vissa stunder, särskilt när man är på semester. På kryssningen hade det kommit fram en person som betedde sig på ett förvånansvärt sätt enligt Morgan.

Annons

– Det kom fram en som sa "du är en legend" och så fick jag en starköl och så bara gick han. Han stannade inte och ville inte snacka med mig, ta kort eller någonting. Det är fantastiska människor vi har i herrens hage tycker jag faktiskt.

Ullared-Morgans kändisskap – därför blev han nedringd: ’’Skaffat tjej’’

När Hänt intervjuade Morgan tidigare i februari berättade han att han skulle iväg på en resa till Gran Canaria med sin syster – något som väckte stort intresse hos hans följare.

– Jag var på Gran Canaria med min syster och fick väldiga responser som "har du kommit hem nu Morgan?", och "var det bra på Gran Canaria?", och "hade du trevligt där?" och "har du kommit hem nu?" liksom, berättar Morgan till Hänt i en nyare intervju.

Tänka sig att Morgans fan-bas sträcker sig hela vägen till Gran Canaria! På frågan om hur ofta han blev igenkänd på ön svarar tv-profilen:

– Det var en del som ropade: "Hej Morgan, vad gör du här?". Och lite kommentarer om att jag har min syster med mig, det blev uppståndelse nu om "har han skaffat tjej nu liksom?". Det kan bli lite sådana där responser när man är ute.

FOTO: LENNNART REHNMAN / GT / TT, Maria Östlin/Kanal 5

Annons