ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ullared-Morgan lämnar landet med kvinnligt sällskap: ”Lära känna”

06 feb, 2024 
Maria Broberg
Angelica Hedlund
Morgan Karlsson från tv-programmet Ullared är på semester på Gran Canaria.
För Hänt berättar han om sitt kvinnliga resesällskap.
– Vi får lära känna varandra, säger tv-profilen till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ola-Conny Wallgren om bonusen i Ullared – det gör han för pengarnaBrand logo
Ola-Conny Wallgren om bonusen i Ullared – det gör han för pengarna

Morgan Karlsson, 50, slog igenom som en av profilerna vi fått lära känna genom tv-serien Ullared. Tillsammans med kollegan och vännen Ola-Conny Wallgren, 60, och mängder av shoppingsugna besökare fick tittarna bevittna magin kring varuhuset Gekås Ullared.

Nu har det gått några år sedan den senaste säsongen av programmet sändes och ingen är ledsnare än Morgan och Ola-Conny. Morgan jobbar fortfarande i varuhuset men när Hänt pratar med 50-åringen är han på väg till Kanarieöarna för att tillbringa en veckas semester.

Ullared-Morgan om resan utomlands: ”Lära känna varandra”

Morgan berättar att han har resesällskap till Gran Canaria, nämligen sin syster.

– Jag guidade henne i London för fyra år sedan och nu tyckte hon då att hon ville ge sig till Gran Canaria. Hon har varit där ett antal gånger så nu får jag ju bara hänga på och hon får visa, berättar Morgan till Hänt.

Att resa med någon annan kan innebära att man får mycket kvalitetstid med varandra. Morgan har redan en bra relation med sin syster, men han tror att det finns mer att lära känna hos varandra.

Annons

– Det blir på ett annat sätt när man är så tight ihop i en vecka och sitter vid poolen och badar ihop. Jag känner min syster utan och innantill men man kryps ju mer nära inpå när jag inte kan ta bilen hem från henne och köra hem till min lilla vrå. Utan nu är vi där och äter frukost och middag och allt ihop, så då blir det lite annat, berättar Morgan.

Ullared-Morgan om relationen till systrarna: ”Pratar ofta i telefon”

När ingen av Morgans vänner hade möjlighet att ta ledigt från deras jobb denna gång, var det ett självklart val för honom att fråga systern om hon kunde åka med till Kanarieöarna.

– Jag hade ingen kompis som ville hänga med som kunde ta ledigt hursomhelst mitt i vintern. Syrran var ledig så då blev det henne. Så vi får lära känna varandra, gå ut och äta och dricka och ha det bra, säger Morgan till Hänt.

I en tidigare intervju med Hänt har Morgan berättat om relationen till sina tre systrar. Trots att de bor en bit ifrån varandra pratar de ofta i telefon.

– Jag har tre systrar, en i Okome och två i Falkenberg. Och vi umgås väldigt bra, vi har kontakt en dag i veckan. Ungefär så att min syster ringer upp mig och frågar hur det är på jobbet och sådär, vi pratar och sånt där, berättade Morgan till Hänt då.

FOTO: TT / YouTube

Annons