LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ola-Connys vädjan till Ullared – osäkerheten kring framtiden

22 jan, 2024 
OLA-CONNY WALLGREN
Ovissheten är total gällande framtiden för tv-serien Ullared.
Ola-Conny har vädjat till alla möjliga parter för att få svar på frågan men ingenting hjälper...
– Vi alla har ju frågat men vi får inga svar, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ola-Conny Wallgren om bonusen i Ullared – det gör han för pengarnaBrand logo
Ola-Conny Wallgren om bonusen i Ullared – det gör han för pengarna

Ola-Conny Wallgren, 60, gjorde succé i tv-serien Ullared tillsammans med bland andra bästa vännen Morgan Karlsson, 50.

Men nu har det gått några år sedan den senaste säsongen sändes och mycket har hunnit hända sedan dess.

Ola-Conny är dock fortfarande aktiv i allra högsta grad. Han medverkar i allt från Arla-reklamer till tv-produktioner i Norden. Dessutom skickar han videohälsningar via Memo.

– Men Ullared har stått still, konstaterar han för Hänt.

– Där har vi inte gjort någonting. Jag vet inte vad det beror på, det har jag inte fått svar på. Det är ingen som kunnat säga någonting om det, fortsätter han.

Ola-Conny får inga svar – vädjar till chefen

Ingen vet någonting om varför Ullared inte har fått fler säsonger på senaste tiden. Även den välkända stamkunden Maritta Söderström, 79, har ingen aning vad som sker.

Annons

– Ingen aning, det är ju ny chef och sådant där vet du. Nej men jag kommer väl hoppa på det om jag kan, men syrran kan ju inte kliva upp ifrån jorden och hoppa med. Det går ju inte, sa Maritta till Hänt.

Även Ola-Conny är inne på samma spår som Maritta.

– De kanske vill ha det på något sätt, eller att det inte synkar. Men det känns ju som att det är väldigt stor efterfrågan på Ullared.

Du borde fråga chefen nästa gång?

– Det har jag gjort. Jag fick väl inget svar på det och det är någonting som de får... Vi alla har ju frågat men vi får inga svar. Jag har frågat dem på femman också men de kan ju inte svara, de sa bara att de ligger lite lågt ett tag.

Ola-Conny om relationen till Morgan

Trots att det är årets fattigaste månad så är stämningen på topp på Ullared. Ola-Conny har ju både sin fästmö Linda och sin bästa vän Morgan på plats på varuhuset. Men frågan om det blir fler säsonger av Ullared är något som återkommer gång på gång.

– Jag träffar ju Morgan ganska ofta och vi pratas vid. Ibland äter vi lunch tillsammans och vi har väl också diskuterat det där med Ullared och tycker att det är lite tråkigt att det inte är igång, säger hon och fortsätter:

– Men vi tänker väl också som så att det kommer nog så småningom kanske. Det kanske behövde lite vila och de kanske inte visste hur de skulle lägga upp det.

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet, Hänt

Annons